Inici Societat Els centres sanitaris es sumen al rosa amb motiu del Dia Mundial...

Els centres sanitaris es sumen al rosa amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de mama

COMPARTIR

Aquest divendres, 18 d’octubre, els centres del Consorci Sanitari de l’Anoia es sumen a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de mama. Arrenca el programa d’activitats un espai a
Ràdio Igualada, 103.2 FM, a les 8.45 h. amb els Dr. Josep M. Abad, cirurgià i Dra. Laura Cusiné, ginecòloga, especialistes en patologia mamària del Consorci Sanitari de l’Anoia.

Al llarg del dia s’instal•laran taules informatives de l’Associació Espanyola Contra el càncer als centres: Hospital d’Igualada, ABS Igualada Nord, ABS Igualada Urbà. També hi haurà la
taula: “Els coixins del Cor” al vestíbul de l’Hospital. Projecció als vestíbuls d’algunes entitats del Vídeo : Actua contra el càncer: Menja sa i Mou-te de la Federació Catalana Entitats contra el càncer (FEDE).

A les 6 de la tarda, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada es farà la xerrada – Taller: l’autoexploració de mama. Anirà a càrrec de Fermí Capdevila, Regidor de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada, Laura Cusiné, Ginecòloga del Consorci Sanitari de l’Anoia i Josep M. Abad, Cirurgià del Consorci Sanitari de l’Anoia. Aquests dos darrers, especialistes en patologia mamària.

A més d’un mural commemoratiu a l’ABS Igualada Nord, els professionals de la salut portaran alguna peça o llacet rosa, motiu pel qual conviden a tothom a “Sumar-se al rosa”. A més, al vespre es celebrarà “La nit de la professió”, organitzada per la filial a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, i les delegacions a l’Anoia del Col•legi de Metges, Col•legi d’Infermeres i Infermers, Col•legi de Farmacèutics i Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya i també portaran el distintiu rosa.

El 27 d’octubre, caminada i esmorzar popular contra el càncer a la Pobla

La delegació poblatana de l’Associació Espanyola Contra el Càncer –amb el suport de l’Ajuntament- ha organitzat per al diumenge 27 d’octubre la caminada i esmorzar popular per recollir fons per a la lluita contra el càncer. Aquesta serà la quarta edició d’una iniciativa solidària que cada any obté una bona resposta per part dels poblatans.

La sortida està prevista per a les 9 del matí, de la plaça de l’Ajuntament. El recorregut tindrà una durada de 2 hores. El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou l’esmorzar: un entrepà i la beguda. Aquells participants que ho vulguin, podran comprar l’esmorzar abans de la sortida.
Les persones que no vulguin caminar, podran solidaritzar-se amb la causa esmorzant de les 10 del matí a les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament. En acabar l’esmorzar, a la mateixa plaça, es farà el sorteig d’una panera.

Les inscripcions per a la caminada i l’esmorzar popular es poden fer a l’Espai Municipal de la Gent Gran, de 4 a 7 de la tarda. També durant els propers dies, els voluntaris passaran casa per casa per vendre participacions en el sorteig de la panera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*