Inici Festes Els carrers d’Òdena s’omplen per veure la cavalcada

Els carrers d’Òdena s’omplen per veure la cavalcada

COMPARTIR

[Img #3631]Ses majestats els Reis d’Orient acompanyats de prop d’un centenar de patges van recórrer aquest dissabte el municipi d’Òdena.

Tots els odenencs van sortir al carrer per veure l’arribada de Ses Majestats i la  desfilada. Les cavalcades van començar a l’hora prevista. Al nucli del municipi va iniciar-se a les 18:30h, i a les 19:00h per la zona de Can Manyoses i el Pla de la Masia i a les 20:30h pels carrers del Barri de Sant Pere.

[Img #3634]Al nucli, Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts per l’alcalde, Carles Casanova, acompanyat dels membres del consistori, que els va donar la benvinguda i els va lliurar la clau del municipi. Casanova, els va demanar que portessin els regals pels més petits i també els regals i desitjos pels més grans, però sobretot il•lusió per a tothom i que també tinguessin en compte les famílies i els nens i nenes amb més necessitats.

Després de la desfilada, Ses Majestats i les seves [Img #3635]comitives van repartir els regals casa per casa per fer realitat els somnis dels odenencs i odeneques.

[Img #3633]

[Img #3632]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*