Inici Festes Els Bastoners de Copons, a Terrassa i a La Múnia

Els Bastoners de Copons, a Terrassa i a La Múnia

COMPARTIR

[Img #7026]Després d’una multitudinària ballada a Copons per caramelles, festa grossa de la colla, els Bastoners han tancat el mes d’abril amb dues noves sortides.

El diumenge 21 d’abril, a Terrassa, van celebrar la 32ª Diada dels seus padrins, els Bastoners de Terrassa. Després d’un bon esmorzar, van començar la cercavila on hi participaven sis colles: Bastoners d’ Esplugues de Llobregat, de l’antic poble de Sant Pere, de Moià, Estelladors de Prats de Lluçanès, Bastoners de Terrassa i Bastoners de Copons. El recorregut va acabar [Img #7027]a la Plaça Vella on totes les colles van fer els balls de lluïment i ballades conjuntes.

El dissabte 27 d’abril, els Bastoners de Copons van desplaçar-se a La Múnia, per participar a la 3ª Trobada Bastonera Anoia-Penedès-Garraf, que coincidia amb el 10è aniversari de la colla local. La pluja dels darrers dies va donar una treva per fer cercavila pels carrers i les ballades de lluïment a la plaça. Hi van participar set colles: Bastoners de Llorenç del Penedès, de les Roquetes del Garraf, de l’Arboç, de Sant Quintí de Mediona, La Saca de Sitges, Bastoners de la Múnia i Bastoners de Copons.

Els Bastoners de Copons -petits, grans, músics i acompanyants- han compartit el bon ambient d’aquestes trobades, i han vist i gaudit dels balls de tots els participants. La colla coponenca felicita les dues colles amfitriones pels seus respectius aniversaris i per la bona acollida que els hi han donat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*