Inici Cinema Els alumnes de l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps presenten els seus projectes...

Els alumnes de l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps presenten els seus projectes d’animació

COMPARTIR

[Img #4595]El passat divendres, l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps va presentar a l´auditori del Museu de la Pell d´Igualada i comarcal de l´Anoia els projectes realitzats durant la IV Setmana de l´Animació.

Aquest projecte interdisciplinar i de treball en equip implica tota l´escola, i és una aposta ferma que es manté amb la mateixa estructura i tècnica, la de l´Stop Motion, però que cada [Img #4593]any es perfecciona i millora.

A l´inici de l´acte, la directora de l´escola, M. Goretti Bartrolí, va felicitar totes les persones implicades en aquest projecte, des del claustre de professorat i la comissió de la Setmana de l´Animació, que ha fet la tasca d´orientació i de seguiment dels diferents projectes i ha organitzat el treball, els espais i els materials; la [Img #4594]resta de l´equip directiu i, especialment tot l´alumnat, que, com cada curs, es volca en aquest projecte i treballa amb il•lusió, responsabilitat i la seriositat dels futurs professionals que, a més, gaudeixen amb allò que fan.

Els curts realitzats van deixar ben clar que la creativitat no està de crisi, ja que amb molt pocs elements i materials, i fins i tot amb limitacions tècniques, un grup de persones que treballen en equip i amb una idea clara, pot aconseguir resultats de molta qualitat.

Des de l´escola també volen agrair la col•laboració de Joan Domènech, de Rosebud Films, i d´Albert Burzon, de Burzon&Comenge, pels seus consells i aportacions tècniques, així com als professionals del Museu per acollir aquest acte en un espai tan adient.

Els projectes d´animació realitzats durant aquesta IV Setmana de l´Animació, la planificació dels diferents dies de treball i imatges de tot el procés es poden veure al blog de l´escola.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*