Inici Art Els alumnes de l’escola Gaspar Camps mostren els seus projectes al públic

Els alumnes de l’escola Gaspar Camps mostren els seus projectes al públic

COMPARTIR

[Img #2697]El dimecres 28 de novembre, l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps va inaugurar una l´Exposició “Projectes” al vestíbul de la Unió Empresarial de l´Anoia, on es presenta la feina realitzada de manera coordinada per l´alumnat dels cicles formatius d´Artesania en Cuir i de Gràfica Publicitària impartits a l´escola.

Aquesta mostra es basa en un projecte de col•laboració entre aquests dos cicles: els alumnes d´artesania en cuir han projectat una innovadora empresa partint d´un exercici de “naming”, i han arribat a la producció d´un [Img #2698]prototip físic de producte; i els alumnes de gràfica publicitària han realitzat un treball en equip per dissenyar la imatge gràfica d´aquestes empreses, creant diferents formats publicitaris (cartell, catàleg, etc.) per vendre el seu producte.

La inauguració va comptar amb la presència de la Regidora d´Ensenyament, Anna Bacardit, el president de la UEA, Ramon Felip Bolba, la  directora de l´escola, M. Goretti Bartrolí i Piqué, la cap d´estudis, Raquel Camacho Garcia, els professors i tutors de l´especialitat, Raquel Soteras i Raül Querol, així com d´alumnat del cicle, i tots els presents van remarcar la qualitat i el nivell professional d´aquesta mostra, que es podrà veure fins a finals del mes de gener de l´any vinent.

L´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d´Igualada treballa en el camp del disseny i la creativitat per donar una formació de qualitat, eines i recursos professionalitzadors a joves d´Igualada i comarca. Així, a més del cicle formatiu de grau mitjà d´Artesania en Cuir i del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, també imparteix el cicle formatiu de grau mitjà d´Art Final de Disseny Gràfic, tots ells pertanyents a la família de l´art i el disseny.

Els Projectes també es mostren a la mateixa escola

[Img #2699]La sala d´exposicions del centre acull, des del passat 29 de novembre i fins al proper 21 de desembre, una mostra de Projectes Finals del curs 2011-2012. En aquest cas es tracta dels projectes que va realitzar alumnat del cicle formatiu de grau superior d´art i disseny de Gràfica Publicitària, i que es van presentar el juny passat.

Des de l’escola consideren que donar als estudiants un espai per mostrar el seu treball és molt profitós, ja que permet posar a l´abast dels actuals alumnes les experiències dels seus companys com una motivació i un estímul per a la creativitat.

Des de l´escola també volen agrair a l´empresa igualadina L´Art de la Llum el seu suport al llarg dels anys, i, especialment, el patrocini d´aquesta exposició.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*