Inici General Els alumnes de l'Escola de Pintura de la Pobla de Claramunt mostren...

Els alumnes de l'Escola de Pintura de la Pobla de Claramunt mostren les seves obres d'art

COMPARTIR

[Img #32623]Els quadres dels alumnes de l’Escola de Pintura de la Pobla de Claramunt omplen, des del diumenge 9 d’octubre, les parets de la Sala Municipal d’Exposicions. La inauguració de la col·lecció pictòrica va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch, i de la professora de l’escola, la poblatana Pilar Gil.

 

A la mostra es poden veure obres de vuit alumnes: Rosa Romeu, Angelina Solé, Rosa Sabaté, Teresa Brugués, Montse Vidal, Leonor García, Roser Chiva i José Luis Rodríguez. L’exposició és molt diversa, tant pel que fa a estils, com a tècniques i temàtiques. Hi ha obres fetes amb oli, aquarel·la o llapis. El visitant pot veure bodegons, paisatges de mar i muntanya, flors o abstractes.

 

És una exposició amb molt de color i en què els alumnes, sobretot els que ja fa anys que es dediquen a l’art del pinzell, demostren que són uns veritables artistes, i les seves obres tenen un gran valor. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 23 d’octubre. L’horari d’obertura és de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els diumenges, de les 12 a les 2 del migdia.

 

La col·lecció de pintura està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que es va iniciar a principi de setembre i que s’allargarà fins a final de novembre. L’activitat l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*