Inici Hoquei Els alevins de l’Igualada Hoquei Línia no poden amb el Cent Patins

Els alevins de l’Igualada Hoquei Línia no poden amb el Cent Patins

COMPARTIR

[Img #5100]Porter: Sergio Pérez
Jugadors de camp: Marc Cano, Alba Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté, Maria Somacarrera, Gal•la Torrents i Roger Ferrer.

Els alevins no han fet un mal partit a les Comes, si mirem el resultat hom pot pensar el contrari, però es que en l’esport a vegades no tot es el resultat i avui tenim la prova.

Els jugadors vallesans es van posar per davant ràpidament en el marcador i es que els igualadins van sortir una miqueta freds, un parell de gols que van fer de rèmora pels nostres jugadors que no van poder tenir el comandament del partit, les jugades igualadines massa sovint sortien de la defensa i acabaven en jugades personals que van fer que no es pugues veure porta amb claredat.

Els vallesans molt més tranquils van anant aprofitant les sortides al contraatac i definint molt millor que nosaltres, tot i que sota els tres pals el porter va fer moltes aturades de mèrit, els gols van anant entrant.

El joc igualadí va millorar molt a mesura que passaven els minuts i les jugades es trenaven millor, però el porter del Rubí es va anar creixent i amb una bona defensa va fer un tancament de la porteria i tots els intents igualadins per aconseguir superar-los va ser inútil, els jugadors igualadins es van desesperar topant una i altra vegada contra aquesta muralla que al final no vam aconseguir superar, dons així podem dir que no es va fer mal partit , tot i el clar resultat en contra de l’equip igualadí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*