Inici Destacats Elisenda Alamany i Marta Ribas (Catalunya en Comú-Podem) fan campanya a Igualada

Elisenda Alamany i Marta Ribas (Catalunya en Comú-Podem) fan campanya a Igualada

COMPARTIR

Aquest passat dijous al migdia, Elisenda Alamany i Marta Ribas, número 2 i número 4 respectivament de la candidatura per Barcelona de Catalunya en Comú-Podem a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre, van visitar Igualada. Les candidates, van estar acompanyades per la candidata anoienca Sandra Bernad, que ocupa el número 27 a la llista, i per una trentena de simpatitzants de la formació política.

Alamany, va recórrer els carrers i places més cèntrics del municipi i diferents representants van poder fer-li arribar problemàtiques mediambientals de la comarca a les quals la formació política vol donar resposta. Per una banda va poder conèixer el Pla de gestió municipal de boscos de la mà de l’alcalde del municipi d’Argençola, i el bloqueig que hi ha hagut en temes com el Pla de protecció del Parc natural de la muntanya de Montserrat, així com la vulneració de drets ecològics en el riu Anoia al seu pas pels municipis anoiencs.

En un contacte posterior amb la premsa local, la número 2 de la candidatura dels comuns ha comentat que “després de 18 mesos de bloqueig cal tornar a entomar debats fonamentals que preocupen al territori, ja que un projecte nacional no es pot vertebrar sense donar resposta a les problemàtiques del territori”, afegint que “volem una Catalunya sense ciutadania de primera ni de segona i això passa per una política on no hi hagi territoris ni de primera ni de segona”.

Més enllà dels temes mediambientals, ha volgut fer-se ressò d’altres demandes socials com la necessitat d’acabar amb els barracons de diverses escoles de la comarca i la problemàtica del transport escolar en la qual “els municipis en aquests moments estan fent els deures que hauria d’estar fent la Generalitat que des del 2011 ha abandonat els debats d’urgència en salut, educació,…”

Preguntada pels periodistes sobre la qüestió nacional i el posicionament de Catalunya en Comú-Podem, la candidata ha dit que estem fa massa temps sotmesos a un dia D i que cal avançar nacionalment donant resposta als drets socials, sense deixar les persones enrere, que “davant aquells que entenen que la societat catalana s’estructura en binomis, nosaltres apostem per una Catalunya transversal i diversa”.

La visita d’Elisenda Alamany i Marta Ribas ha finalitzat amb un dinar amb simpatitzants de Catalunya en Comú Podem Anoia al restaurant Somiatruites d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*