Inici Atletisme Elena Barlabé (CAI), cinquena al Duatló de Canyelles

Elena Barlabé (CAI), cinquena al Duatló de Canyelles

[Img #12847]

El passat dissabte es va realitzar el 1r Duatló de Carretera de Canyelles (Garraf). Tot i la pluja d’unes hores abans 170 valents donaven el tret de sortida per realitzar: 5km de cursa a peu (2 voltes un circuit de 2,5 quilometres cadascuna) per un circuit urbà i amb molt desnivell, 20kms de ciclisme (2 voltes a un circuit de 10 quilòmetres cada volta) i 2’5 km de cursa a peu (1 volta al circuit inicial).
Els guanyadors absoluts van ser el Víctor Álvarez de la Cruz amb un temps de 1:03:17 i Maria Carrasco Tavero 1:09:13.
Del Club Atlètic Igualada Triatló va participar Elena Barlabé, que es reincorporava a la competició després de la seva maternitat, aconseguint la 5a posició amb un temps de 1:16:54 realitzant el 2on millor parcial de ciclisme.