Inici Bàsquet El Vilanova de Bàsquet comença la temporada amb derrotes

El Vilanova de Bàsquet comença la temporada amb derrotes

[Img #10167]Primera jornada de la nova temporada, per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant, saldat amb dues derrotes fora de casa.

L’equip sots 25 masculí, va perdre davant el Masquefa per 80 a 23. Partit marcat per les baixes a l’equip vilanoví. Només es van poder desplaçar 7 jugadors, degut a que els altres 5 estaven lesionats.

[Img #10168]Durant la primera part van plantar cara, però a la represa el cansament i l’eliminació per 5 personals dels 2 pivots, va fer que la derrota fos més dura del que els nois havien merescut.
Van jugar Fernando Leno (3), Oscar Borrega (4), Hector Castillo (4), Joan Marc Tomàs, Stalin Rodríguez (2), Albert Vilalta (7) i Adrià Diaz (3). Entrenador Pep Ferrer.

Les noies de l’equip sènior del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant han perdut a la pista del Cornellà.

El resultat final ha sigut de 39 a 26. El primer quart ha estat molt igualat, però al segón i al tercer les jugadores locals han marxat al marcador. La reacció a l’últim quart només ha servit per maquillar una mica el resultat.

Han jugat, Carme Vidal (3), Clàudia Oller (1), Emma Sellarés, Cèlia Conill (4), Mireia Hinojal, Soraya Hurtado (2), Alexandra Vives (2), Susana Sánchez (2), Montse Bertran, Alba Bautista (3) i Anna Solà (9). Entrenador Sergi Alamillo.