Inici Art El videocreador igualadí Gerard Freixes exposa a Santander

El videocreador igualadí Gerard Freixes exposa a Santander

COMPARTIR

[Img #6379]Aquest divendres 19 d’abril, s’inaugura la mostra “Igual a 1” de Gerard Freixes, videocreador d’Igualada, a la Galeria Demolden Video Project de Santander.

L’exposició recopila un conjunt de videocreacions de l’autor realitzades a partir de la manipulació d’Imatges de video d’arxiu i que tracten sobre la soledat organitzades segons un ordre matemàtic. La mostra suposarà l’estrena de l’ultim vídeo, “The Parting Dance”, que en tanca el cicle. Les altres obres, “Aislado”, “Alone” i “The Homogenics” han [Img #6380]estat  realitzades entre 2007 i l’actualitat, i ja han tingut un llarg recorregut internacional, aconseguint reconeixements i premis en diversos certàmens nacionals i internacionals, des d’Austràlia a Rússia, Japó, Portugal o Itàlia.

La mostra “Igual a 1” de Gerard Freixes té lloc a la galeria Demolden Video Project, un espai de Cantàbria que des de 2008 es dedica a donar difusió a l’art i la creació audiovisual  més rellevant de l’actualitat. A la galeria s’ha pogut veure l’obra d’autors reconeguts com Bigas Luna, [Img #6381]Alberto González Vázquez o María Cañas.

L’exposició s’inaugura aquest divendres a Santander i romandrà oberta fins el proper 17 de maig.

[Img #6382]

[Img #6383]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*