Inici Futbol El torneig de les 24 hores de futbol sala Can Titó obre...

El torneig de les 24 hores de futbol sala Can Titó obre inscripcions

COMPARTIR

[Img #16065]El Club Futbol Sala Can Titó es posa una altra cop en marxa, després d’uns mesos d’inactivitat, tot proposant l’organització d’una nova edició de les 24 hores de futbol sala, previstes pels dies 25 i 26 de juliol al poliesportiu Can Titó. El club ja ha obert les inscripcions per participar en la 15ª edició d’aquest torneig. Es poden fer fins el dilluns 21 de juliol.

 

El torneig estarà format per una fase de 4 grups amb 4 equips a cadascun dels quals passaran els 2 primers classificats. Després hi haurà una fase d’eliminatòries directes (quarts de final, semifinals, tercer i quart lloc i finals).  Hi podran participar un màxim de 16 equips. Cada equip estarà format per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 12.

 

La inscripció és de 125€ per equip. El guanyador s’emportarà un premi en metàl·lic de 300€ més un trofeu; el 2n classificat, 150€ més trofeu, i el 3r i 4rt, un pernil més el trofeu. El sorteig per distribuir els equips es farà el dijous 24 de juliol a les 8 del vespre –el lloc encara està per concretar.

 

L’organització del campionat no es fa responsable dels danys que puguin patir els jugadors durant la disputa de les 24 hores, ni tampoc es fa responsable de les possibles pèrdues d’objectes.

 

Per inscriure un equip cal omplir el full d’inscripció que podreu trobar a les oficines del Servei d’Esports de Vilanova del Camí (Plaça dels Horts nº 1) o bé fent la sol·licitud via correu electrònic cantitovilanova@gmail.com. En el cas dels menors s’haurà d’omplir l’autorització pertinent.

 

El pagament es pot fer a través del número de compte: ES73-0081-1649-98-0001006704 del Banc Sabadell, fins el dilluns 21 de juliol. Es pot demanar més informació sobre el torneig al correu electrònic cantitovilanova@gmail.com o bé trucant al telèfon: 658 235 369.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*