Inici Teatre El Teatre de l’Aurora tanca temporada amb rècord d’espectadors

El Teatre de l’Aurora tanca temporada amb rècord d’espectadors

COMPARTIR

[Img #9102]El Teatre de l’Aurora ha tancat la temporada 2012-2013 amb xifres rècord. Entre els mesos de setembre i juny han assistit a la sala alternativa igualadina un total de 6.402 espectadors, 436 més que la temporada anterior, amb una mitjana d’ocupació del 72%. En aquest període s’han programat 35 espectacles, dels quals s’han ofert un total de 83 representacions. Malgrat la crisi i la tendència general de descens de públic a les sales del país degut, entre d’altres, a l’augment de l’IVA, la sala independent igualadina obté els fruits de la seva aposta per la programació professional i de qualitat i per fomentar l’accessibilitat de tots els públics al teatre i a la cultura.

Durant aquesta temporada han passat per la sala igualadina algunes de les propostes amb més èxit a les cartelleres catalanes, com Cartas de las golondrinas, d’Escena Miriñaque, Red Pontiac de la Sala Trono, Acorar de Produccions de Ferro, o Se de un lugar, de la companyia Prisamata. També hem pogut veure a l’Aurora excel·lents propostes que han tingut una molt bona acollida de públic com Fa una mica de soroll, de la Cia. La Planeta, Carmela, Lilí, Amanda de Marlia Teatre, Trau, de Guillem Albà, El sopar de Produccions del Mar i Iguana Teatre, Laura a la ciutat dels sants de Teatre de Ponent, Suite#1 de Proyecto Titoyaya, l’espectacle de cabaret El jardí de les malícies de Teatre al detall o la nova proposta de la mítica banda de rock igualadina U-tòpics, Els U-tòpics van a Obreda. Els espectacles familiars també han tingut el seu espai en la programació, amb dues propostes anoienques: Cançons i rimetes de 2princesesbarbudes, i Raspall de Teatre Nu. La programació de la temporada 2012-2013 també ha inclòs les sessions trimestrals de Contes a les Golfes, el Cicle Institut del teatre en Gira, una nova edició del festival internacional El més petit de tots i un nou Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia. Cal destacar, finalment, l’estrena de la primera producció pròpia de teatre per a adults del Teatre de l’Aurora, Olor de gas, l’adaptació de la novel·la de Pep Elias interpretada per Joan Valentí, que va tenir una molt bona resposta i un gran èxit en la campanya de micromecenatge a Verkami.

[Img #9101]Per la Festa Major, torna el cabaret a l’Aurora amb El jardí de les malícies Com cada any, el Teatre de l’Aurora té preparada una programació especial per la Festa Major d’Igualada. Enguany, i després de l’èxit assolit el passat mes de gener, la companyia Teatre al detall torna a l’Aurora amb El jardí de les malícies, un divertit espectacle de cabaret basat en textos eròtics.

El jardí de les malícies es representarà el 24 i 25 d’agost a les 21h. Les entrades (15 i 11,50 € amb els descomptes habituals i amb una copa de cava inclosa) es poden adquirir de manera anticipada per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 93 805 00 75 exclusivament els els dijous de 19 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*