Inici Teatre El Teatre de l’Aurora proposa el cabaret «El Jardí de les Malícies»

El Teatre de l’Aurora proposa el cabaret «El Jardí de les Malícies»

COMPARTIR

[Img #3997]L’ambient dels cabarets parisencs de principis de segle passat omplirà aquest cap de setmana el Teatre de l’Aurora amb El Jardí de les Malícies, un elegant i divertit espectacle basat en textos eròtics d’arreu, que van des de l’edat mitjana fins al segle XIX. Aquests textos picants, desinhibits i murris, recollit al llibre de Miquel Desclot, El jardí de les malícies de la poesia eròtica universal, són la base d’aquest espectacle, creat per la companyia Teatre Al Detall. “A partir del recull de textos eròtics el públic s’ho passa molt bé i riu molt, amb un joc [Img #3998]fresc que comença com a una lectura però que mica en mica va jugant a escena amb cançons, coreografia, etc.” ens explica el director Joan M. Segura. Són textos caracteritzats per un esperit festiu i desinhibit i pel sentit de l’humor, que ofereixen un recorregut per l’erotisme al llarg de la història, des dels trobadors i les picants cançons de bordell fins a textos d’escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne. Alguns nobles, polítics, intel·lectuals (i fins i tot membres del clergat!) de l’època en van escriure d’amagat, només per a ús privat i alguns, fins i tot, van arribar a ser condemnats a cremar a la foguera.

Amb aquesta posada en escena, la companyia Teatre al Detall vol donar a conèixer aquestes peces, essent fidels al seu caràcter divertit, fresc i juganer. Una manera de mirar pel forat del pany i descobrir aquells textos guardats en els calaixos més amagats i en els racons més íntims del desig. El resultat: espectacle de cabaret tan elegant com divertit i amè on es mostraran les paraules més íntimes i oblidades d’alguns autors que van fer de la literatura eròtica un divertiment, una [Img #3999]necessitat o una provocació i que posarà en relleu les passions i desigs amagats dins les fantasies més eròtiques dels seus creador i, per què no, dels espectadors. Un homenatge a l’erotisme present en la millor literatura de la història.

El Jardí de les Malicies és el quart espectacle de Teatre al Detall. La companyia està formada pels mateixos actors de l’espectacle, Xavi Idàñez i Txell Botey, els quals, segons Segura “en aquest cabaret no representen cap personatge en concret, sinó que al principi exposen el que es veurà i van desenvolupant un joc teatral al llarg de l’obra”. La companyia Teatre del detall han creat espectacles com Llepafils, Evidències i Contra el progrés, i ara el Teatre de l’Aurora acull la seva darrera proposta, que porta dos anys representant-se amb èxit arreu del país.

Funcions i venda d’entrades

Les representacions de El Jardí de les Malicies es faran el divendres 25 i el dissabte 26 de gener a les 22h. Les entrades (15 € i 11’5 € amb els descomptes habituals), que inclouen una copa de cava, es poden adquirir per Internet, les 24 hores del dia, d’una manera fàcil, còmoda i segura i amb només quatre passos, a través de la web del Teatre de l’Aurora. Les entrades també es poden adquirir a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 93 805 00 75 exclusivament els dimecres i els dijous de 18 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Activitat paral·lela: trobada amb l’equip en finalitzar la funció de divendres

El divendres 25 de gener, en finalitzar la funció de El Jardí de les Malicies tots els espectadors que ho desitgin podran intercanviar les seves opinions i formular les preguntes a l’equip de l’espectacle.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*