Inici Teatre El Teatre de l’Aurora i Servisimó signen un acord de col·laboració

El Teatre de l’Aurora i Servisimó signen un acord de col·laboració

COMPARTIR

[Img #32488]L’empresa Servisimó s’ha convertit en un nou mecenes del Teatre de l’Aurora amb la signatura d’un conveni de patrocini anual amb Unicoop Cultural, entitat que gestiona el teatre igualadí. Aquesta prestigiosa i històrica empresa, que agrupa diversos concessionaris i tallers d’automoció, se suma així a la resta d’empreses d’Igualada i la seva comarca que donen suport al projecte cultural de la sala independent igualadina, col·laborant a fer possible la programació estable d’aquest espai.

 

Servisimó, amb més de 80 anys d’història, és concessionari oficial de Volkswagen, Audi i Skoda a Igualada. En aquestes instal•lacions, així com en les que també té ubicades a Mollerussa i Tàrrega, ofereix la millor atenció i el millor servei als seus clients, oferint també un servei integral i personalitzat per a la gestió dels seus vehicles, complint els estàndards de qualitat de la Certificació ISO 9001-2008.

 

A les instal·lacions de Servisimó, situades al carrer Alemanya, 17, del polígon industrial Les Comes, ofereixen una àmplia gamma de vehicles nous i d’ocasió al millor preu i el millor servei postvenda.

 

La programació i les activitats que es duen a terme al Teatre de l’Aurora són possibles gràcies als espectadors, a la col·laboració dels Amics del Teatre de l’Aurora, a les institucions públiques i, cada vegada més, a les empreses que, com Servisimó, aposten pel patrocini publicitari. Aquest suport imprescindible permet que iniciatives culturals o socials com les d’aquesta sala independent continuïn sent una realitat.  

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*