Inici Teatre El Teatre de l’Aurora estrena imatge

El Teatre de l’Aurora estrena imatge

COMPARTIR

[Img #19567]L’emblemàtica imatge de la sortida del sol (“aurora”), que durant els darrers anys ha sigut la icona del Teatre de l’Aurora, ja és història. La sala independent igualadina ha renovat la seva imatge corporativa amb un nou logotip, més modern i adaptat als nostres dies, que ha estat creat per Ramon Enrich.

 

L’artista igualadí explica que “l’expressió visual d’un projecte sensible i petit com és el Teatre de l’Aurora comporta respecte i responsabilitat. És per això que fugint de la decoració, havíem de trobar un element de comunicació que aportés el màxim d’efecte amb el mínim de mitjans”. Amb aquest punt de partida del procés creatiu per al nou logotip de l’espai de cultura independent d’Igualada, Ramon Enrich s’ha basat en la tipografia, que “és l’essència mateixa del Disseny, l’equilibri entre ple i buit, entre ombra i llum. La tipografia és també una disciplina a mig camí entre la ciència i l’art, una matèria arbitrària, funcional, poètica i experimental. Com la vida, la tipografia és fràgil, radical, viva i ens acompanya quotidianament amb neutralitat invisible, modèstia i noblesa d’estar al servei dels homes i els seus canvis”. En aquest sentit, Ramon Enrich afegeix que “la nova identitat de l’Aurora juga a la frontera de l’abstracte. Una aventura que suposa eliminar el greix inútil de la forma per resoldre amb precisió l’expressió d’una idea. El concepte visual s’imposa amb evidència, originalitat i facilitat de memorització. Silueta equilibrada entre pragmatisme i poètica. Híbrid confós d’escultura, escriptura i icona. Chillida, Brancusi, Beckett, Crouwell, una butaca, Brossa, Judd, Tschichold, Pascual… Suggerir sense assegurar. Estimular sense tocar, aquest és el propòsit. Tot és teatre!”

 

[Img #19568]Fins a finals de març es podrà veure, al vestíbul del Teatre de l’Aurora, una exposició que mostra el procés creatiu de l’artista Ramon Enrich, pel disseny del nou logotip de la sala.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*