Inici Bàsquet El sots25 femení de l’Òdena Club de Bàsquet lluita per tornar a...

El sots25 femení de l’Òdena Club de Bàsquet lluita per tornar a les primeres places

SOTS 25 Femení
Escola Pia Balmes Sant Gervasi 50 – 75 Òdena CB
Parcials: 11-16/ 16-17// 12-21/ 11-21

A casa, les odenenques van patir una derrota dolorosa, el que tocava a la tornada era guanyar i fer-ho per més de 10 punts per l’average. Davant seu un equip complicat de batre i més en una pista exterior. La clau per arribar a aquesta victòria va ser el to defensiu durant tot el partit, l’afany anotador va permetre robar moltes pilotes i per tant finalitzar molts contraatacs. L’equip barceloní es va veure superat per la defensa i la seva anotació va provenir majoritàriament de segones opcions o aprofitant la força de les jugadores interiors. La propera jornada és, probablement, la més complicada de la jornada. L’equip rep a casa  el líder de la classificació, el Sant Antoni Poble Sec.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín 4, Júlvez 17, Sagarra 8, Pons 4, Reverte 16, Raja 7, Farreras 8, Forn 11 i Família.

SOTS 21 Masculí
Himesa Sallent 51 – 59 Odena CB.

Victòria del sots 21 masculí on es pot destacar la primera part, amb gran encert en els triples i bons contraatacs degut a la bona defensa i pressió de l’equip. En el tercer quart es va complicar el partit, ja que es va perdre l’avantatge dels jugadors d’Òdena sobre el Sallent. Tot i això, a l’últim quart van tornar les bones sensacions de la primera part i gràcies a dues recuperacions i un triple decisiu l’equip de l’Òdena CB va aconseguir endur-se el partit.

Van jugar per l’Òdena CB: Vivo 2, Amezcua -, Fajas 2, Gabarro – , Palomas 13, Vilagines 13, Fullana 11, Marti 11, Olle 1 , Maximo 6.

[Img #4364]JÚNIOR Masculí
CB SAB B 61 – 58 Òdena CB
parcials: 14-17/ 14-11// 16-12/ 17- 18

El partit va ser molt intens i molt igualat. Es va arribar a la mitja part amb un empat a 28. L’ inici del 3r quart va seguir amb la mateixa tònica però en els últims quatre minuts els jugadors odenencs no van trobar opcions de cistella i els locals ho van aprofitar per marxar de 4. En l’últim quart dos triples van tornar a posar els nois de Silvia Júlvez per sobre del marcador. A la meitat del quart el SAP va marxar de 8 però l’ OCB no va baixar el ritme i va recuperar de nou l’avantatge fins a empatar el partit a 58 a un minut pel final. Durant aquest minut el partit es va decidir des de la línia de tirs lliures i el poc encert de l’equip de l ’Òdena CB va fer que els locals s’enduguessin la victòria per 61 a 58.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó 1, Ferrer 20, Marimón 16, Cuevas 14, Camacho , Iglesias 3, Biosca i Auge 4.

INFANTIL Masculí
Òdena CB 2 – 52 CB St Climent

Els petits del club han tornat a ser derrotats en un partit on la pressió a tota pista del visitant va fer molt mal en l’atac dels odenencs. Malgrat no veure cap victòria les derrotes de l’equip serveixen per aprendre dia rere dia. Tot i així, fa falta més treball defensiu i sobretot de rebot, ja que la majoria d’equips rivals tenen una superioritat física molt decisiva en el resultat.