Inici Bàsquet El sots25 femení de l’Òdena Club de Bàsquet, líder

El sots25 femení de l’Òdena Club de Bàsquet, líder

Parcials: 15-25/ 03-21/ 14-16/ 16-23

[Img #14755]Victòria indiscutible que torna a posar a les odenenques en la primera posició de la classificació a falta de dues jornades per acabar la lliga regular.

En uns primers instants semblava que aquell partit no es jugaria degut a les males condicions de la pista del AESC Ramón Llull, el qual va substituir la pista habitual de joc, ja deplorable per ser exterior i de terra enrajolat,  per una al costat d’aquesta amb unes mides molt reduïdes degut a que la habitual estava ocupada per un festival peruà.

Finalment, es va decidir jugar el partit. Les verdes van sortir molt endollades amb ganes de vèncer el rival i així la puntuació del primer quart va ser molt alta, 25 a favor i 15 en contra, però també hi jugava en contra una acumulació de faltes personals que va enviar ràpidament al Ramon Llull a la línia de tirs lliures, des del minut 5.Ja en el segon quart l’atac odenenc era efectiu i encertat, però sobretot el treball va recaure en defensa, deixant anotar únicament 3 punts al local i efectuant-ne 21 en atac. S’arribava al descansa amb un resultat de 18 – 46.

Amb la feina gairebé feta l’Òdena es va relaxar lleugerament en defensa durant el tercer i l’últim quart, i també va patir per la pressió efectuada a la sortida de pilota del Ramon Llull. Les faltes personals van tornar a suposar un problema ja que 13 dels 30 punts que va fer el local durant la segona part van venir des de la línia de tir lliure, i és que en el tercer quart es va arribar a bonus al minut 4, i en el darrer quart al minut 3. L’atac però continuava sent el millor i més efectiu dels darrers partits, movent bé la pilota, amb alguns contraatacs tot i la mida reduïda de la pista, i amb bon encert exterior.

Tot i aquests entrebancs els 40 minuts van acabar amb victòria de l’Òdena CB amb un resultat de 48 a 85, una xifra rècord de puntuació per l’equip en els seus 3 anys d’existència i una motivació per encarar els dos darrers partits de la lliga i mantenir el liderat fins al final.

Van jugar per l’Òdena CB: Camañes 4, Júlvez 12, Freixas 14, Raja 20, Monclús 1, Farreras 19, Forn 13, Família, San José 2