Inici Bàsquet El sots25 femení de l’Òdena CB sentencia el partit a la mitja...

El sots25 femení de l’Òdena CB sentencia el partit a la mitja part

Segon partit i segona victòria, aquesta vegada a domicili, del SOTS25 femení de l’Òdena CB davant l’equip barceloní de Font Castellana.

El partit va començar amb algun entrebanc i moltes pilotes perdudes per part dels dos equips, però mica en mica les odenenques van començar a agafar les primeres distàncies amb un primer quart de 3 a 18. Sent fortes en defensa i acabant amb cistella molts contraatacs el partit va quedar pràcticament sentenciat a la mitja part amb el resultat de 8 a 38.

Fins aleshores l’actuació arbitral havia estat motiu de queixa per part dels dos equips, deixant passar diverses  personals i xiulant-ne on no n’hi havia, fet que va comportar un cert malestar a la pista.

La segona part va ser més igualada, la baixada de ritme de l’equip de l’OCB i tot un seguit de personals que van aturar el joc van deixar un tercer quart de parcial 10 a 10, l’únic moment en que el Font Castellana va plantar cara. Per últim, els darrers deu minuts van tornar a ser verds, tot i que amb menys intensitat, i van deixar un resultat final de 30 a 67.

La propera jornada es disputarà dissabte dia 5 a les 19:45h al Pavelló Mestre Vilavell davant el Nou Bàsquet Olesa B.