Inici Bàsquet El sots25 femení de l’Òdena CB continua invicte

El sots25 femení de l’Òdena CB continua invicte

Parcials: 13-9, 18-4 (13-31), 17-7 (48-20), 14-9 (62-29)

Les sots 25 de l’Òdena CB es posicionen com a líders provisionals  de la classificació amb 7 victòries a l’esquena, aquesta darrera jornada contra el CB Llinars, l’equip que també havia arribat invicte a l’encontre.

L’ inici va ser molt entrebancat, cap dels dos equips va acabar de definir el seu joc i el quart s’acabava amb un parcial de 13-9. En el segon quart les coses es van posar a lloc i el local va sortir amb més ganes deixant anotar únicament 4 punts al rival. Com a punt negatiu van ser les 3 faltes acumulades en dues jugadores odenenques, algunes injustificades, fent poc movible la banqueta. Tot i això, la insistència en l’atac ràpid i sobretot en el rebot ofensiu, aconseguint cistelles de segones i terceres oportunitats, van augmentar distàncies arribant al descans 31 a 13. La resta de partit va seguir la mateixa tònica, mentre que el CB Llinars no va apuntar a opcions en cap moment, l’Òdena va afegir el bon encert de tir lliure i una defensa deixant anotar només 16 punts més al derrotat Llinars, arribant al final 62 a 29.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín, Júlvez 12, Raja 7, Monclús, Farreras 2, Forn 29, Familia, Freixas 12.