Inici Gent El sopar del barri de les Cases Noves, a la Pobla, aplega...

El sopar del barri de les Cases Noves, a la Pobla, aplega 180 persones

COMPARTIR

[Img #31552]El barri de les Cases Noves, a la Pobla de Claramunt, va viure, el dissabte 23 de juliol, al vespre, la revetlla de Sant Jaume, una activitat que va arribar a la vint-i-quatrena edició. Es va fer un sopar, al qual van participar 180 persones, i un ball amb el grup Vives Veus.

 

La festa es tira endavant gràcies a la feina i la il·lusió dels veïns, que decoren el carrer de Pare Anton Soteras per a l’ocasió, amb tires de colors i llums, com les que es feien fa anys. Quan faltava poc per 2/4 de 10 del vespre, la gent va començar a arribar per sopar. De menú hi havia pebrots del piquillo farcits de bacallà amb salsa de marisc i saltejat de verdures o aperitiu amb cinc varietats, de primer; garró ibèric a la caçadora i manat d’espàrrecs amb bacó o filet de llenguado farcit de gambes amb cloïsses i salsa de marisc, de segon, i braç de gitano de nata, de postres. El menjar el va servir el càtering Miq Mac, de Balaguer.

 

Després del sopar, a l’hora del cafè, l’Associació de Veïns va fer un homenatge a l’àvia més gran del poble, la Rosa Valls, de 101 anys, que resideix al barri. El cantant del grup Vives Veus li va dedicar la coneguda cançó Rosó. Tot seguit, van començar a sonar els primers ritmes del ball.

 

Cap a la 1 de la matinada, a la mitja part, es va fer el sorteig d’una quarantena de regals, cedits per empreses i establiments locals i l’Ajuntament. Hi havia lots de vins, espatlles de pernil, un sopar per a dues persones, una caixa de gambes o un televisor. Un cop fet el sorteig, es va repartir coca i moscatell per a tots els assistents.

 

El ball es va acabar passades les 3 de la matinada. La festa va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Santi Broch, i de diversos regidors del Consistori. L’activitat va comptar amb el suport de l’Ajuntament.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*