Inici Futbol El Sitges acaba demanant l’hora a l’arbitre en el seu matx amb...

El Sitges acaba demanant l’hora a l’arbitre en el seu matx amb el Capellades

Tot i les baixes importants de Mario per lesió, i de Cristian per sanció, els homes de Jordi Torres van plantar cara a un Sitges que acabaria demanant l’hora al col·legiat del partit.

Durant el primer temps, el Sitges, efectuaria tres trets entre els tres pals. El porter local Alberto, va poder tallar un d’ells, gràcies a una gran intervenció, però els altres dos acabarien en el fons de les xarxes locals. El joc desplegat per ambdós equips en la primera part, va ser extremadament igualat, però l’efectivitat golejadora de Corts i Alonso, deixa un 0-2 al marcador al descans.

Malgrat el resultat advers, els de la Vila Paperera, sortirien a remuntar el partit a la segona part. Al mnt.90, el resultat era de 1-3. L’àrbitre, indica als capitans, que aplicarà quatre minuts de prolongació. Tanmateix, l’entrenador visitant, realitza un canvi en el temps afegit. Després d’una batussa dorsal N º 20, amb els centrals locals. Capellades estrenyia de valent, tancant als del Garraf en el seu propi camp durant els últims cinc minuts de partit. El setge a la meta visitant, culmina amb el 2-3, quan es portaven gairebé dos minuts d’afegit. Treuen de centre dels blancs després del 2-3. Moment, en el qual, el tècnic del Sitges, sol·licita un nou canvi al col·legiat, amb intenció d’esgarrapar alguns segons més al crono.
Punt seguit, el Sr Roldan de Pedro indica el final del partit.

Però hi va haver una jugada que va poder ser determinant, per al resultat final del partit.
Corria el Mnt.60 aproximadament, quan diversos jugadors locals, protestes a l’àrbitre unes possibles mans de la defensa visitant després d’un xut de David Palomino. Des de la meva posició a la tribuna del municipal em va semblar que havia existit penal, però l’àrbitre deixa seguir fins que la pilota va sortir per la línia de banda.

Hi va haver la petició d’una segona pena màxima sobre el Mnt.80. A la jugada van existir les mans, però en aquesta ocasió, em va semblar que va ser més la pilota a la mà, que la mà a la pilota. Per tant sense voluntarietat de cometre penal.

El Sitges, el vaig veure com un equip amb molt d’ofici, i amb una defensa a la qual, és molt difícil superar per alt. Però són letals en l’atac, amb la rapidesa a la contra dels jugadors Alonso i Cortés. Tot i això, acabarien demanant l’hora.

Àrbitre. – Òscar Roldan de Pedro. Bé en el còmput global de l’arbitratge, però errors en una jugada que va poder ser determinant per al resultat final del partit.