Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada s’imposa còmodament a l’AESE

[Img #4578]PHYSIC IGUALADA. Padrós 2, Huertas 15, Torres 11, Fons 15, Tejero 11 -CINC INICIALSesé 11, A. Roca 1, Gual 11, M. Roca 14, Fratila 3, Laguarta, Martínez

AESE. Rubio 4, Gala 4, Sala, Pujol 1, Michalik 12 -CINC INICIAL- València 5, Alcolea 7, Baños 8, Gómez, Bonet, Álvarez, Torres 8

ÀRBITRES:Olvera i Perea [1]

PARCIALS:26-16,47-29,74-40,94-54

Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memoria de Ramon Nadal,  pare d’un jugador del mini masculí del CBI, i que ens va deixar aquesta setmana.

El Physic Igualada va dominar el partit des del  seu inici ,amb un ritme elevat, bastant encert [Img #4579]exterior (?ns a 14 triples en tot el partit) i un parcial de 14-0 que començava a encarrilar el matx pels locals (26-16 al ?nal del primer quart). En el segon període els jugadors visitants van intentar posar-se en el partit, però no ho van aconseguir i van marxar al descans amb un marcador advers de 47-29. A la represa, l’equip visitant va pressionar i es va posar a només nou punts, però els igualadins es van tornar a escapar en el marcador de seguida. En el darrer quart els locals van seguir ampliant distàncies per acabar guanyant d’una forma bastant còmoda.