Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada recupera la confiança amb una intensa...

El sènior masculí del Bàsquet Igualada recupera la confiança amb una intensa victòria

COMPARTIR

[Img #10675]5 inicial PHYSIC CB IGUALADA A: Q. Padrós, A. Gual, C. Fons, E. Fernandez i J. Huertas.

5 incial SFERIC TERRASSA: Abad, Villar, Aymerich, Auso i Sow.

El PHYSIC CB IGUALADA A s’imposa davant l’SFERIC i recupera la confiança i l’actitud que es van perdre a Barcelona la jornada anterior.

Minuts abans del partit, la tensió ja es podia respirar a la pista. Ambdós equips havien patit el gust de la derrota la jornada anterior (SFERIC vs. Andorra i Igualada vs. Ramón Llull) i ambdós equips tenien motius de pes per voler sumar una victòria. El PHYSIC CB IGUALADA A jugava a casa seva i no li convenia gens obtenir dues derrotes seguides, cosa que podia fer minvar moltíssim la confiança de l’equip i devaluar el bon inici de temporada que s’havia fet. L’SFERIC però, per la seva banda, ho tenia relativament pitjor ja que la necessitat de sumar una victòria era molt més [Img #10676]important que qualsevol altra cosa i més després de rebre un dur correctiu del JAC Sants i una derrota contundent a casa contra l’Andorra. Tots dos havien de jugar les seves millors cartes per endur-se la victòria.

El partit va començar amb 2 triples de Gual i Fons i un triple d’Aymerich. L’Igualada tenia molt poder sota l’anella però el desencert des de la línia de tirs lliures no els permetia marxar del tot en el marcador; un bàsquet fàcil de Fons (10-5) va provocar que l’SFERIC comencés a rotar jugadors per trobar la fòrmula exacta que els donés millors opcions d’atac. Els del Vallés van poder sumar a través dels tirs lliures i els rebots ofensius i van ser capaços d’apropar-se moltíssim en el marcador (17-15). El període va finalitzar amb el marcador assenyalant 20-17.

En el segon període van ser protagonistes els tirs exteriors. L’igualada va començar amb un ? en T3 però Palou savia defensar els [Img #10677]interessos del seu equip (10 punts i 5 rebots). L’SFERIC es va posar per davant gràcies a un bàsquet de Lozano (27-28) però els igualadins van reaccionar a temps i van anar a la mitja part amb el marcador a favor. Resultat de 41-38 en el descans i detalls defensius a corregir per poder guanyar el partit.

La segona part va començar amb una anotació molt baixa i amb ajustaments defensius per part dels dos equips. L’SFERIC va sobreposar-se i es va ficar per davant el marcador en vàries ocasions però a la meitat del tercer quart, l’onada blava es va fer cada vegada més gran i la diferència en el marcador es va anar allargant. En acabar el tercer període, el resultat era de 56-49. L’últim període es va jugar a mort. Els dos equips van posar molta intensitat a pista però les faltes dels visitants passaven factura. L’SFERIC va patir molt del joc de Fernandez (15 punts, 7 rebots i 6 faltes rebudes) i de la intesitat dels homes de Raül Caballero, que van ser capaços de recuperar 8 pilotes i anotar 3 triples; en total 26 punts a 10 dels visitants. Resultat final, 82-59.

Bona victòria, amb el debut d’un júnior de la casa inclós (M. Benito) i amb bones sensacions recuperades per afrontar una jornada que es disputarà Divendres a Reus a les 17:45, contra el Reus-Ploms.

Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (0), M. PADROS (9), E. FERNANDEZ (15), J. HUERTAS (4), J. TORRES (-), C. FONS (17), A. GUAL (15), A. ROCA (7), A. FRATILA (0), E. TEJERO (11), S. LAGUARTA (4), M.BENITO (0) i B. MARTINEZ.

Anotació SFERIC TERRASSA: LOZANO (7), ABAD (5), JIMÉNEZ (3), VILLAR (10), AYMERIC (9), DEL ARCO (6),NART (), PALOU (10), AUSO (5), GRAELLS (0), LAYANA () i SOW (4).

Parcials: (20-17, 21-21, 15-11, 26-10). Àrbitres : Javier Oliver i Arnau Puig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*