Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada cau a casa del líder

El sènior masculí del Bàsquet Igualada cau a casa del líder

[Img #5582]Àrbitres del partit: CANO, R i ALGUERO, M.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a visitant: Q. PADRÓS, J. TORRES,C. FONS, A. ROCA, E. TEJERO.

Per part del CB PARDINYES – LA FLOR DE VIMBODI que jugava com a LOCAL: P. LOPEZ, S.RUIZ, G. SEVILLANO, R. SAIZ i P. DOMINGO.

Parcials de cada període: 1r 28-12, 2n 49-33, 3r 66-47 i 4t 82-64.

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (0), M. Sesé (9), J.M. Huertas (0), J. Torres (8) A. Roca (5), C. Fons (4), A. Gual (8), M. Roca (0), A. Fratila (3), E. Tejero (25), S. Laguarta (0), B. Martínez (LESIONAT).

Derrota a casa dels líders on la intensitat dels locals ha sigut la protagonista dels primers 15 [Img #5583]minuts i no han donat cap opció en el marcador al PHYSIC GM CB IGUALADA A. La segona part ha estat més igualada però la diferència de 16 punts a la mitja part no s’ha pogut recuperar en cap moment. Una pista on es podia perdre, si, però potser no d’aquestes formes.

La primera part ha sigut un recital anotador per part dels del PARDINYES. Ens han passat pel damunt com si fossin una aplanadora, bàsquets en situacions després de pressió, tràilers que rebien molt fàcil i feien basquets sota aro pràcticament regalats, etc. Han marcat la diferència des de el primer moment. Hem acabat el primer quart 28-12.

El segon període s’ha ajustat una mica, però només en els últims minuts perquè a l’inici ha sigut igual d’intens que el primer període. No ha estat tant per l’encert de l’Igualada sinó per les 5-6 marxes per sobre del rival. 49-33.

La segona part ha tingut un altre color, la ratxa [Img #5584]anotadora (i física) dels rivals ha anat en drecrendo i nosaltres hem sapigut treure més profit del nostre joc. Tot i així mai semblava suficient ja que per bàsquet anotat teníem bàsquet rebut, el més a prop que hem estat en el marcador han sigut 12 punts de diferència. El tercer període ha finalitzat 66-47.

L’últim període ha sigut el menys competit per part dels dos equips, ningú ha acabat de trobar l’aro en cap moment fins que no han passat 5 minuts. A partir d’aquí els minuts han anat passant i la diferència ha arribat als 25 punts, però al final s’ha pogut retallar una mica en el marcador fins arribar al resultat final.

La setmana vinent ens enfrontem a casa contra el segon classificat a la taula, el CB MARTORELL, partit clàssic que pinta molt competitiu. Diumenge a les 19:00, a Les Comes.