Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada cau a casa contra l’Andorra

El sènior masculí del Bàsquet Igualada cau a casa contra l’Andorra

[Img #12704]Parcials: 16-17; 35-25; 45-47; 66-70.

5 inicial PHYSIC CB IGUALADA A: Padrós, Fons, Gual, Fernandez i Roca
5 inicial BC RIVER ANDORRA B: Galera, Prado, Marin, de Oliveira i Gabriel.

L’Igualada cau derrotat en un partit on ha estat clau el desencert local i un molt bon tercer quart del visitants. El PHYSIC CB IGUALADA A suma una altra derrota a casa però segueix positiu i amb perspectives de mantenir-se com un rival respectat al grup 2.

A la primera part s’ha pogut veure un PHYSIC CB IGUALADA lluitador i perseverant en la línia defensiva. L’equip ha trobat bones oportunitats de cistella a prop de l’aro i ho ha aprofitat anotant un 60% dels tirs de 2 punts però on no s’ha vist la glòria ha sigut a la línia de triple (2/12). Tot i així, les precipitacions dels andorrans i les males seleccions de tir provocaven que els locals estiguessin 10 a sobre amb un resultat de 35 a 25 a la mitja part. Per part dels de [Img #12705]l’Andorra destacar l’actuació de Colom (2/2 en tirs de 3 i 8 punts en total + 2 rebots) en la primera part; Galera liderava al seu equip des de la velocitat i la duresa en l’atac. Semblava que el partit estava dominat pel conjunt de Raül Caballero però encara quedaven molts minuts per disputar.

La segona part va començar amb un fatídic parcial de 10 a 22 encapçalat per Galera i de Oliveira. Els igualadins seguien intentant anotar de 3 però sense èxit (només es van aconseguir anotar 2 dels 12 llençats a la segona part). L’equip blau mantenia la seva intensitat i les seves ganes d’obtenir la victòria, la defensa hi era i es trobaven faltes personals en les penetracions però la concentració no va jugar un bon paper (10/29 tirs lliures). L’últim quart es va disputar a mort però al final la victòria va caure en mans andorranes amb el resultat de 66 a 70.

Una altra derrota amb el regust d’haver treballat al màxim, ara només queda seguir entrenant i el treball parlarà per si sol. La [Img #12706]próxima jornada serà contra Lluïsos de Gràcia a les 20:00, a Barcelona.

Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Padrós (3), Benito (0), Fernandez (12), Huertas (3), Fons (17), Gual (3), Roca (4), Fratila (5), Tejero (16), Laguarta (1) i Martínez (2).

Anotació BC RIVER ANDORRA B: Isern (-), Marin (0), Mofreita (4), Prado (0), Colom (13), Galera (16), Fernandez (3), Malet (0), Gabriel (6), Marin (10), Casals(4) i de Oliveira (14).