Inici Bàsquet El sènior masculí del Bàsquet Igualada, a una victòria d’evitar el descens...

El sènior masculí del Bàsquet Igualada, a una victòria d’evitar el descens directe

COMPARTIR

Àrbitres: Olvera, Pinyol
Cinc inicials: Igualada: Padrós, Torres, Fons, Tejero, Huertas. Vendrell: Cabtree, Trillas, Miguel, Cuso, Rovirosa.
Anotadors Igualada: Padrós 0, Sesé 17, Huertas 13, Torres 18, Fons 14, Gual 0, Manel Roca 10, Fratila 0, Tejero 2. No han jugat Albert Roca, Marc Custodi i Samu Laguarta, Borja Martínez.
Anotadors Vendrell: Nieto 1, Cabtree 17, Cereto 5, Molina 5, Trillas 4, Miguel 13, Cuso 7, Rovirosa 5.

[Img #6757]Victòria molt important del sènior masculí del CB Igualada per 74 a 57, i que deixa al conjunt blau a una victòria d’evitar el descens directe. El partit no va començar massa bé pels jugadors igualadins. El Vendrell anotava molt fàcilment a partir del 1c1 dels exteriors tal i com reflecteixen els 28 punts anotats ens els primers deu minuts pels visitants. Un 21 a 28 que provocava nervis i precipitació ens els jugadors blaus.

A partir d’aquí l’encontre va canviar. Una pressió a tota pista realitzada pels jugadors del PHYSIC GM CB IGUALADA va provocar que el ritme del partit comencés a ser dominat pels locals. El resultat a la mitja part ja era molt més igualat, 36 a 37 encara pel Vendrell.

El tercer període va començar amb molt poc encert per dos costats. El ritme tornava a ser baix, cosa que beneficiava als jugadors amb més experiència del Vendrell. Però un parcial final de 5 a 0 dels homes de Raül Caballero va permetre capgirar el marcador fins al 50 a 49 a falta de només 10 minuts.

I ens els darrers minuts es va veure el millor joc de l’Igualada. Novament la pressió a tota pista, domini del rebot defensiu i encert en el tir exterior per guanyar aquest darrer parcial 24 a 8 i deixar el 74 a 57 final.

Diumenge vinent es rep al JAC SANTS, un dels millors equips de la lliga. Una victòria del PHYSIC GM CB IGUALADA evitaria matemàticament el descens directe i permetria assolir el factor camp en les fases de descens
    

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*