Inici Bàsquet El sènior masculí de l’Òdena Club Bàsquet es retroba amb la victòria

El sènior masculí de l’Òdena Club Bàsquet es retroba amb la victòria

Tots els equips han pogut batre el seu rival aquest cap de setmana, exceptuant les cadets que ben aviat ho aconseguiran. Els homes de Joan Soler han tornat al camí correcte i han guanyat al SAMA Vilanova CB i les sots 25 han passat literalment per sobre de  les seves contrincants, tal i com ho van fer el sots 21 i el júnior masculí.

Sènior Maculí
Òdena CB 71-60 SAMA Vilanova CB

Arbitres: Casas A// Izquierdo F
Van jugar per l’Òdena CB: Vidal 3, Bové 20, Máximo 3, Palomas, Moreno 2, Lumbreras 2, Noguera 13, Salanova 4, Almonte 8, Llansana 16.
Parcials: 21-15, 12-16, 16-13, 22-16.

El sénior masculí es retroba amb la victòria en un partit molt intens i on es va tornar a veure l’escencia de l’equip d’Òdena. Les jugades ràpides, els rebots i la intensitat tan defensiva com ofensiva van permetre que l’OCB marquès el ritme del partit i s’enduguès una victòria vital per la motivació dels jugadors de cara a les següents jornades.

Sots 25 Femení
E.P.S.A 24 – 66 Òdena CB

Parcials 7 -11, 9 – 30, 4 – 12 i 4 – 13.
Júlvez 11, Sagarra 8, Pons 2, Reverte 18, Raja 8, Farreras 7, Forn 12 i Famila.

Victòria aclaparant de les odenenques davant un rival molt dèbil a la seva pròpia  pista. Les noies de David Ribera van destacar en una defensa constant durant tot el partit i per la bogeria anotadora del segon quart (9-30). L’E.P.S.A només va mantenir viu el partit durant els deu primers minuts (7-11) i únicament va ser capaç d’anotar 17 punts més en els 30 minuts restants.

Sots 21 Masculí
Basquet Piera 54-63 Òdena CB

Parcials 12-16/08-17/14-11/20-19.
Van jugar per l’Òdena CB: Amezcua 4, Fajas 5, Gabarro 3, Miret 6, Palomas 17, Vilagines 3, Fullana 3, Olle 8, Maximo 4.
Nova victòria dels jugadors de Marc Vidal on cal destacar la bona defensa i les sortides rapides al contraatac en el primer i segon quart, en el tercer i quart van baixar en defensa i també en atac, això va fer que el contrari retallés distàncies però amb un triple decisiu l’ Òdena va aconseguir donar un cop a la taula i emportar-se el partit.

Júnior Masculí
CB Cubelles 44 – Òdena CB 59

Parcials: 12-16, 17-10, 6-21 i 9-12
Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó, Ferrer 16, Marimon 10, Cuevas 10, Camacho 3, Iglesias 13, Biosca 2 i Augé 5.

A l’ inici del partit es van agafar les primeres avantatges però es va acabar el primer quart només 4 punts per sobre: 12-16. En els 7 minuts del primer quart un parcial de 12 a 3 va posar a l’equip odenenc 5 punts per sota però van saber reaccionar i vam empatar 26 – 26 tot i que un triple dels de Cubelles a l’últim segon va fer arribar la mitja part 29 a 26. Al tercer període els jugadors de Silvia Júlvez van començar anotant 4 triples consecutius. La motivació conseqüent va fer mantenir el ritme tot el quart, 35-47,i l’últim quart, sent bastant igualat, no va deixar opcions al Cubelles.

Cadet Femení
CB Centelles 68 – 51 Òdena CB

Parcials: 25-17, 14-12, 16-12, 13-10
Van jugar per l’Òdena CB: Camañes, Parreño, Rodríguez, Rius, Torras, Contreras, Iglesias, Moreno, Llorenç, Cabello.
Sens dubte la jugadores més joves del club han realitzat el millor partit de tota la temporada. Malgrat la derrota en les properes jornades s’espera obtenir les primeres victòries que sorgiran de l’esforç i la perseverança en l’aprenentatge tècnic i tàctic del bàsquet.