Inici Poliesportiu El sènior masculí de l’Igualada Volei Club perd la segona plaça

El sènior masculí de l’Igualada Volei Club perd la segona plaça

Diumenge passat l’equip sènior masculí A va perdre a domicili amb el resultat de 3-1 davant l’ARC Voleibol. El rival era un equip composat de nois joves que aprenen voleibol en un centre d’alt rendiment. La veterania dels igualadins només la van fer servir en el primer set, el que van guanyar. En la resta de sets els igualadins van patir una sèrie d’errors que permetien al rival agafar distàncies en el marcador. Davant d’aquesta situació els igualadins tiraven la tovallola en comptes de reaccionar. L’Igualada va tenir forces problemes en defensa, començant pel bloqueig davant d’un remat de l’ARC molt elevat i finalment en el posicionament de la segona línia. La imprecisió en la recepció de sac dels igualadins dificultava l’atac, molt sovint previsible. Un dels aspectes més positius van ser les poques errades en el servei, però si aquest no va acompanyat d’un joc sòlid esdevé irrellevant.

Aquesta derrota, a més de ser la segona consecutiva, suposa perdre la segona plaça, ara són tercers a falta de 6 jornades del final de temporada. Els igualadins tenen una ocasió única de capgirar la situació adversa que estan tenint en els últims dos partits, doncs la mala ratxa de l’Igualada coincideix amb la visita de l’actual líder de Primera Divisió, el CV BALÀFIA LLEIDA. El partit es disputarà dissabte a les 19h al gimnàs de Les comes.

Sènior femení A

PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB, 3 – CLUB VÒLEI ARENYS “B”, 0

[Img #5420]Dissabte passat el Sènior Femení “A” s’enfrontava a Les Comes contra el Club Vòlei Arenys. Les d’Arenys ocupen una de les dues posicions de descens, així que una victòria de les igualadines les allunyaria d’aquestes dues posicions.

El primer set va estar molt igualat. L’Igualada no va sortir gaire fi a la pista. Les errades feien impossible fer més de dos punt seguits i agafar avantatge al marcador. Tot i així, l’Arenys tampoc era capaç de fer una ratxa de punts i el marcador es mantenia igualat durant tot el set. Amb un 24-24  al marcador les igualadines van despertar i amb un sac i, en general, un joc segur van aconseguir els dos punt necessaris per endur-se el set per 26 a 24.

Després de lluitar i patir fins al final al primer set l’Igualada va sortir més concentrar a la pista al segon i això es va notar ràpidament. El sacs igualadins van ser els protagonistes durant els dos sets següents. Les jugadores igualadines es van mostrar molt segures darrera la línia de sac, dificultant molt la recepció de les rivals i deixant-les sense opcions d’atacar. L’Arenys no va saber contrarestar els sacs igualadins i l’Igualada es va endur el segon set per 25 a 9 i el tercer per 25 a 10.

Important victòria igualadina que les situa en segona posició i deixa a 5 punts la zona de descens. Diumenge que ve jugaran contra el CV Martorell, terceres classificades.