Inici Bàsquet El sènior femení salva la jornada del Vilanova de Bàsquet

El sènior femení salva la jornada del Vilanova de Bàsquet

[Img #6483]L’equip júnior va perdre davant l’ÒDENA CLUB BÀSQUET per 58 a 19, al derbi comarcal de la categoria. Davant un equip superior, que està als primers llocs de la classificació, els nois de l’equip van aguantar al primer quart, però a partir del segon l’equip local es va allunyar al marcador. Com gairebé sempre els nois no van abaixar els braços i van lluitar durant tot el partit. Van jugar Sergi Gàlvez (2), Tiago Rodríguez (3), Albert Moreno, Carlos Latorre,  Alex Nebrera (3), Dani Sánchez (2), Sergi Brugués (5), Samuel Caballero, Javier Sànchez (4), Leo Rodríguez i Aleix García.
[Img #6484]
L’equip sènior masculí va perdre davant el C.B. TREVOL FONT CASTELLANA per 97 a 32. Potser el pitjor partit de tota la temporada. Una altra cop la fragilitat defensiva va condemnar l’equip. A l’igual que l’equip júnior, només van estar a prop al marcador al primer quart (16-9). Un parcial demolidor de 30-8 al segon va enfonsar les expectatives dels vilanovins. Esperem que l’equip surti rapidament d’aquesta mala ratxa de joc. Van jugar Camilo Rodríguez (3), Fernando Leno (3), Víctor Ajenjo (1), Oscar Borrega (4), David Jurado (3), Manu Contreras (8), Carlos López (2), Stalin Rodríguez (4), Albert Vilalta (2) i Adrià Díaz (2).

Finalment l’equip sènior femení va guanyar al JOVENTUT SANT VICENÇ per 37 a 43, trencant així una mala ratxa de resultats. El començament del partit va ser molt dolent i el primer quart es va tancar amb el marcador 13-5. Al segon les noies no van reaccionar i es va arribar al descans amb un desaventatge de 9 punts 23-14. A la segona part les vilanovines van sortir molt més concentrades i es van anar apropant al marcador a poc a poc, però sense arribar a posar-se pel davant. Es va entrar als últims 2 minuts amb el marcador de 34-31 en contra, però en aquest moment van treure els seu millor joc i amb un parcial increible de 3 a 12 es van acabar imposant a l’équip rival. Gran victòria per tornar a la senda de les victòries i el bon joc. Van jugar Carme Vidal, Emma Sellarés (2), Cèlia Conill (12), Laia Noguera (5), Soraya Hurtado (6), Alexandra Vives (2), Rosa Queraltó (9), Montse Bertrán i Berta Solà (7).

L’equip aleví mixte va veure ajornat el seu partit amb les Escolàpies.