Inici Bàsquet El sènior femení del Bàsquet Igualada guanya opcions per jugar la Final...

El sènior femení del Bàsquet Igualada guanya opcions per jugar la Final Four

[Img #5796]Àrbitres: JF Patiño, S. del Olmo

Parcials: 12-11, 13-3 ( 25-14), 15-18 (40-32), 20-16(60-48)

Van jugar: AC.Martínez (2), M.Pujol (15), L.Icart (7), N.Minguet ( 13), X.Freixas (7) -cinc inicial-. V.Júlvez (4), C.Carner (8), M.Quintana (2), A.Acevedo, M.Torra (2)

Importantíssima victòria del Depimés CB Igualada A enfront el Cerdanyola, rival directe per aconseguir la 4a plaça. El primer període va començar amb igualtat, amb respecte i amb poc encert de cara a cistella per part dels dos equips. Les visitants aconseguien cistelles gràcies al seu joc interior i les blaves al joc en equip. Al final d’aquest període un ajustat 12 a 11 a favor de les blaves.

El segon període, les igualadines van executar una molt bona defensa amb alternatives que deixaven a les noies del Cerdanyola amb només [Img #5797]3 punts. Tot i això, les blaves no eren capaces de portar un ritme alt de joc i es veien obligades a jugar en estàtic degut a la bona defensa de balanç de les visitants. En els darrers 5 minuts d’aquest perídoe, les noies del Depimés aconseguien un parcial de 8 a 0 que deixava el marcador al descans amb un avantatge de 25 a 14.

En el tercer període, les visitants havien de reaccionar i les locals havien d’esforçar-se al màxim per no permetre al rival que entrés al partit. Les alternatives defensives igualadines van passar a la defensa individual per tal de poder aturar el joc de pentració i pilota doblada. Les noies del Cerdanyola liderades per Nídia Jiménez portaven el ritme de l’enfrontament i els triples de Ballaré les acostaven en el marcador. En el minut 8 es col·locaven només a 3 punts del conjunt igualadí, semblava que podrien donar un tomb en el marcador ja que les blaves estaven perdudes en defensa, les visitants eren superiors en u per u i les ajudes no servien per [Img #5798]aturar-les. Però en el següent atac, un triple posava terra pel mig i feia agafar confiança a les igualadines que lluny de deixar-se portar van apretar en defensa per arribar al final d’aquest període amb una renda de 8 punts, 40 a 32.

El darrer període, l’equip igualadí havia d’aturar la velocitat del joc exterior cerdanyolenc si no volia patir. En els primers 4 minuts l’Igualada ampliava l’avantatge fins als 16 punts, 48 a 32 gràcies a un parcial inicial de 8 a 0. A partir d’aquest moment semblava que el partit agafaria el color blau del Depimés Igualada i així va ser. Les diferències es van mantenir i les rivals només van poder rebaixar la diferència en el marcador fins als 12 punts. 60 a 48.

Aquesta victòria manté a les igualadines en la quarta plaça a dues victòries de diferència del 5è i 6è classificat, Cerdanyola i Sant Adrià. Les opcions a classificar-se per a la Fase Final del Campionat de Catalunya es mantenen intactes a manca dels 5 partits de la segona volta [Img #5799]d’aquesta segona fase.

El següent partit del Depimés CB Igualada A serà dissabte 6 d’abril a les 19h a Les Comes contra el SESE, un equip molt complicat que ja va aconseguir derrotar al conjunt igualadí en el partit de la primera volta. Esperem que l’aturada per vacances no afecti al conjunt igualadí i puguin descansar bé per afrontar aquest tram final de temporada en les màximes opcions possibles d’aconseguir l’objectiu. S’haurà de treballar molt dur si es vol aconseguir.