Inici Bàsquet El sènior femení del Bàsquet Igualada guanya al complicat Viladecans

El sènior femení del Bàsquet Igualada guanya al complicat Viladecans

[Img #5184]Parcials: 16-13, 13-23 (29-36), 20-12 (49-48), 17-11 (66-59)

Depimés Igualada A: AC.Martínez, L.Icart (16), M.Pujol, N.Minguet (17), X.Freixas (2) -cinc incial- C.Carner (15), M.Quintana (4), V.Júlvez (8), A.Acevedo (1), M.Torra (3)

Món Fisioteràpia Viladecans: E.Còrdoba (5), S.Pascual (13), S.Gamboa, M.Arbizu (9), M.Enguix (8) -cinc inicial- M.Guerrero (5), L.Moreno (4), P.León (4), N.Castillo (4), I.Pérez (7)

Àrbitres: R.Rue, R.Marmol

Victòria del Depimés Igualada en un partit molt complicat contra el Viladecans. El partit començava amb poc encert per part blava ja que en els primers 5 minuts només portaven anotats dos tirs lliures. Això ho va aprofitar l’equip visitant per agafar les primeres diferències en el marcador (2 a 6). Però a partir d’aquest moment, [Img #5185]les igualadines van començar a estar encertades i anotar tot el que llançaven aconseguint un parcial de 13 a 0 i posant-se 8 punts per sobre. Al final d’aquest període s’arribava amb avantatge de les noies del Depimés per 16 a 13.

El segon període les igualadines van tenir una baixada defensiva considerable, fet que ho aprofitava el Viladecans per anotar llançaments exteriors alliberats i fent mal amb el joc sense pilota en el pal baix.Les igualadines es van col·locar ràpidament amb bonus fet que ho va aprofitar l’equip visitant per anar anotant i agafar diferències des de la línia de tirs lliures. A la mitja part l’equip del Viladecans portava 14 dels 36 punts des de la línia de personal. Les igualadines seguien molt desencertades amb el llançament exterior, 10 de 30 tirs de 2. Al descans s’arribava amb una còmode avantatge rival per 29 a 36.

En el tercer període, les noies del Depimés els hi va costar trobar el ritme en atac que els hi [Img #5186]permetés anotar amb comoditat. S’arribava al minut 4 amb tant sols dos punts de diferència i sobretot amb sensacions bones defensives que feien pensar amb la possible remontada en el marcador. A partir d’aquí un triple visitant i un parcial de 10 a 2 posava el marcador favorables a les igualadines per 3 punts, 46 a 43. Els darrers minuts d’aquest període van estar marcats per les faltes i els llançaments lliures. 49 a 48 al final del tercer període.

El quart període es preveia molt igualat. Les visitants seguien amb la defensa zonal 3-2 que colapsava l’atac igualadí. En aquest tram inicial les defenses s’imposaven als atacs, i les imprecisions als encerts.Tot i això, les noies del Depimés aconseguien 5 punts de renda en el minut 5, però ràpidament les visitants eixugaven aquesta diferència empatant el martit a 54. En els darrer 4 minuts els dos equips estaven en bonus i l’encert des de la línia de tirs lliures es preveia essencial per endur-se el partit. 5 Tirs lliures [Img #5187]entrats tornaven a donar avantatge igualadina de 5 punts a manca de 2 minuts. En el tram final, les igualadines van saber jugar amb l’avantatge en el marcador, no van perdre pilotes i no van provocar faltes personals que haguéssin permés a l’equip visitants anotar des de tirs lliures. Al final victòria per 66 a 59. Destacar el recolzament de l’afecció igualadina i sobretot de la gran quantitat de canalla que estava a peu de pista i a les grades animant fins al final a l’equip.

El proper partit del Depimés Igualada serà el diumenge 10 de març a les 12h del migdia a casa del Platges de Mataró.