El sènior femení del Bàsquet Igualada cau davant el Joventut

Parcials: 12-22, 15-12 (27-34), 23-14 (50-48), 18-23 (68-71)

Àrbitres: Olívera, Piñol

Van jugar: AC.Martínez (13), M.Pujol (6), L.Icart (17), N.Minguet (15), C.Carner (2) -cinc inicial-. X.Freixas (4), M.Quintana (1), V.Júlvez(2), A.Acevedo (8), M.Torra, È.Compte, J.Fuertes

[Img #6758]El partit el començava dominant el conjunt visitant amb dos triples consecutius. El gran encert de les seves jugadores acompanyat per la gran quantitat de tirs lliures ficats i el poc encert de les igualadines amb 5 punts en 7 minuts donava un primer avantatge a les barcelonines de 10 punts, 12 a 22.

Ja en el 2n quart el to defensiu de les jugadores locals va pujar i va permetre reduir diferencies fins als 3 punts, 26 a 29, però en els últims minuts del quart, un seguit de pilotes perdudes tornava a donar al Joventut una diferencia de 7 punts, 27 a 34 al descans.

Les igualadines estaven en bona línea i sabien que havien de seguir treballant i així ho van fer. Inici espectacular per aconseguir un parcial de 15 a 6 que capgirava el marcador i les col•locava per davant per primer cop en el partit, 44 a 43. S’arribava al final del quart amb una mínima diferencia de 2 punts, 50 a 48.

Mateixa tònica defensiva en el últim quart i amb el partit molt ajustat, les faltes que acumulava l’Igualada els hi passava factura. Tot i que l’Igualada aconseguia marxar per 5 punts de diferencia, un seguit de 2+1 en contra i la poca fluïdesa en atac davant una defensa zonal disposada per les Barcelonines, feia que l’equip visitant es tornès a col•locar per davant en el marcador.

Finament, 3 errades consecutives en el llançament de l’equip Igualadí no els hi permetia empatar el matx arribant així al 68 a 71 final.

Tot i així, gran treball de les jugadores que s’enfrontaven a un díficil rival com el Joventut i que gairebé aconsegueixen donar la sorpresa.

La setmana que ve es jugarà contra Cerdanyola en un partit on l’Igualada ja no depèn de si mateix.