Inici Bàsquet El sènior femení del Bàsquet Igualada aconsegueix la victòria en un partit...

El sènior femení del Bàsquet Igualada aconsegueix la victòria en un partit poc brillant

[Img #9842]Abans de començar el partit, s’ha fet un minut de silenci a Les Comes en record de TONI COLELL I JOVÉ, com a condol per la família i amics, pel seu traspàs després d’una llarga malaltia, pare de la jugadora del Club Berta Colell, persona molt estimada en el Club, el seu llegat perdurarà per a tots nosaltres en el miler de fotografies que va realitzar i el record del seu caràcter sempre animós i col•loquial. Descansa en pau Toni.

Parcials: 15-17, 4-11 (19-28), 9-5 (28-33), 22-9 (50-42)

Àrbitres: R. Atienza i A. Hormigo

Van jugar pel CBI: V.Júlvez (2), N.Minguet (9), L.Icart (10), X.Freixas (2), P.Català (12)-cinc inicial- C.Carner (10), M.Ribera, M.Quintana, A.C.Martínez (3), A.Acevedo (2).

El Depimés CB Igualada aconsegueix la victòria en un partit poc brillant però de molt treball a Les Comes davant un Grup Barna que va plantar cara a les [Img #9843]anoienques dominant el marcador en bona part del partit.

El bon inici de l’Igualada en els set primers minuts de partit (14-7) es va veure contrarestat per un bon final de quart de les visitants, que dominant el rebot ofensiu i aconseguint cistelles en transicions ràpides van posar el 17 a 15 en el marcador al finalitzar el primer període.

El segon quart va continuar sent dominat clarament per l’equip barceloní. La falta d’encert en les jugadores igualadines i un joc amb poc [Img #9844]ordre, va fer que les visitants seguissin ampliant l’avantatge fins arribar al descans 19 a 28.

Després del descans les locals van sortir conscienciades que havien de canviar la dinàmica del partit per poder endur-se la victòria, i així va ser. Augmentant la intensitat defensiva i seleccionant millor els atacs van retallar distàncies amb les visitants que només van aconseguir anotar 5 punts en tot el període. Al final del tercer quart 28 a 33.

El domini local es va fer més clar en l’últim quart, on les igualadines van fer un gran treball per poder-se endur el partit. Les opcions en atac després de rebot ofensiu, els punts a sota la cistella, l’encert en els tirs lliures i finalment l’únic triple anotat per les del CBI en tot el partit van donar vida a un Igualada que va aconseguir un parcial de 20 a 5 per posar el marcador 48 a 38 a poc menys d’un minut pel final del partit.

[Img #9845]El Grup Barna va intentar-ho fins el final però sense èxit, i la victòria es va quedar a casa després d’un partit bastant gris, amb poca anotació, però molt treballat especialment en la segona meitat per part de les igualadines. Al final, 50 a 42 i el Depimés CB Igualada suma la segona victòria en dues jornades a la Copa Catalunya.

Dissabte 28 de setembre a 3/4 de 6 el conjunt igualadí torna a jugar a Les Comes en la tercera jornada de la Copa Catalunya femenina. Aquesta vegada davant el potent Joventut Les Corts, actual campió de la competició.