Inici Futbol El sènior del CFS Òdena s’imposa a Font-Rubí

El sènior del CFS Òdena s’imposa a Font-Rubí

CE Font-Rubí 5 – 7 CFS Òdena Sènior

L’equip sènior tenia un partit més difícil que a priori es pensava. Ja es així que al minut sis perdia dos a cero tot i alguna ocasió que disposava als minuts inicials. A la mitja part perdia quatre a un. A la represa, demostració de caràcter de l’equip odenenc remuntant així el partit i demostrant que si l’equip es competitiu es difícil de batre. El marcador final va a ser de 5 a 7 a favor de l’equip Odenenc.
Crack: Andoni  Duro: Cristian  Dandi: Javi

CFS Òdena Cadet 6 – 2 CFS Pallejà

Partit seriós de l’equip cadet que dominava i tenia diferents ocasions de gol a la pista que es reflectia en un marcador positiu a la mitja part de 3 a 2 per a l’equip local. Un cop començat la segona part es disposaven de més ocasions però no s’acabava de sentenciar el partit tot i el bon joc, fins al final que amb tres gols seguits posaven el marcador 6-2. Els gols es van fer David Marti (2) Alexis Ubals (2) Guillem Sànchez (1) David Pérez(1)
Cal destacar el debut dels dos infantils Artiem i David amb l’equip cadet.
Crack: pep duro: alexis dandi: david.m.

Sant Esteve Sesrovires FC 5 – 0 CFS Òdena Femení

Partit difícil per les odenenques que visitaven una pista molt gran i amplia, que dificultava el seu joc que venia demostrant i molt bé als partits anteriors, i que en aquest partit no va funcionar.
Començava el partit molt igualat amb l’equip local dominant i tenint les seves ocasions de gol, fins que al minut 17 va fer el primer gol. Els dos equips marxaven al descans amb el 1 a 0 favorables a l’equip local.
El CFS Òdena femení ho seguia intentant esforçant-se com cada partit però no aconseguia crear ocasions de gol, ni gairebé apropar-se a porteria contraria. Errors defensius i de marcatge de l’equip odenenc van fer que les locals marxessin al final del partit amb un 5 a 0 favorable al marcador. S’ha de seguir treballant i aprendre dels errors.