Inici Futbol El sènior del CFS Can Titó Vilanova creix davant el Futsal CE...

El sènior del CFS Can Titó Vilanova creix davant el Futsal CE Cervelló

[Img #19609]Els Reis Mags es van deixar caure per Can Titó amb 5 dies de retard, però generant una alegria immensa a l’equip sènior vilanoví i a tots els seus aficionats. Els de Fidel Muñoz, que rebien al Futsal Cervelló, un rival directe per la permanència, van jugar un dels partits més complerts de la temporada.

Sòlids en defensa i incisius en atac, els vilanovins van portar el pes del matx, exceptuant els primers minuts de la segona meitat on els visitants van retallar distàncies i van ser millors. Però va ser el Cervelló qui es va avançar al minut 7 0-1 gràcies a un xut des de la frontal de l’àrea després que cap jugador local sabés refusar la pilota. Però 3 minuts més tard, Abel Arrebola marcava gràcies a un xut de llarga distància l’empat a 1 en el seu debut. Al minut 14, Jordi Dalmases marcava el 2-1 i acte seguit tornava a marcar establint el 3-1 després de dues recuperacions i transicions ràpides. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Al minut 30, els visitants escurçaven distàncies amb un gol de rebot que posava el 3-2 a l’electrònic. 5 minuts més tard, Jordi Dalmases marcava el 4-2 en un llançament de 10 metres i aconseguia el seu hattrick personal. I 3 minuts més tard, quan els visitants jugaven de 5, el mateix Jordi Dalmases robava 2 pilotes i marcava a porteria buida el 5-2 i el 6-2. I a l’últim minut del partit, Javi Puga feia el mateix i se sumava a la festa aconseguint el 7-2 definitiu.

Uns jugadors generosos en l’esforç i una grada entregada amb els seus nois, van lluitar per emportar-se els 3 punts i formen un fortí a Can Titó difícil de superar. Bona manera de començar l’any 2015 pels grocs, 3 punts i bones sensacions.

El proper partit de l’equip sènior serà diumenge 18 de gener a les 12 del migdia a la pista del CFS Mallorca, un altre rival directe en la classificació.

?Juvenil: CFS Can Titó Vilanova 3-1 FS Piera

Bon començament d’any pels juvenils després d’un mal final d’any amb masses punts perduts imperdonablement. Els locals van portar el pes del partit en els primers minuts buscant la porteria rival en tot moment però el gol es resistia gràcies a la molt bona actuació del porter visitant, però al minut 10, Raul Zurita s’estrenava com a golejador aquesta temporada i feia avançar els vilanovins gràcies a un xut de llarga distància. Els visitants, en l’única aproximació de la primera part i de rebot, van aconseguir empatar el partit abans del descans.

A la segona part, els locals van tornar a ser més ofensius que el rival i a crear moltes més ocasions però el porter visitant ho parava tot i el gol seguia sense arribar. A falta de 4 minuts, però, Àlex Rodríguez marcava el 2-1 gràcies a una recuperació a mitja pista i una transició ràpida i efectiva. I a falta de 2 minuts, i després d’una molt bona jugada col·lectiva on tots els jugadors van tocar la pilota repetidament, Nabil Metjia va rebre la pilota en banda i després de regatejar un defensor i el porter, va marcar sense angle el 3-1 definitiu que deixava el partit sentenciat a favor els locals.

El pròxim partit de l’equip és dissabte 17 de gener a les 12:50h a la pista del CEFS Santpedor.

Cadet: CFS Can Titó Vilanova 1-5 FS Pallejà

L’equip cadet no va començar amb bon peu la tornada a la competició després de la parada nadalenca. Els nois de Can Titó van sortir a la pista molt endollats i es van avançar als primers minuts amb gol de Victor Sevilla, però tot va ser un miratge. A partir d’aquest gol el conjunt local es va desdibuixar i el rival, molt inferior a priori, va aprofitar l’avinentesa per capgirar el marcador abans del descans (1 a 2). A la represa, els nois de Penedès ho van intentar, però no van trobar solucions. De vegades la mala punteria, de vegades el porter o  les males decisions en atac van condemnar als vilanovins que van rebre un càstig excessiu.

Els cadets jugaran el proper partit dissabte 17 de gener a les set de la tarda a la pista del FS Olesa de Montserrat.