Inici Bàsquet El sènior del Bàsquet Igualada guanya el seu primer partit a domicili

El sènior del Bàsquet Igualada guanya el seu primer partit a domicili

[Img #3048]El PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” guanya un partit abans de l’aturada nadalenca que confirma que aquest equip està creixent i que anirà escalant posicions en la classificació general per estar entre els millors del seu grup de COPA CATALUNYA. Tot i no fer un bon inici en els primers minuts del primer període, ja que l’equip local va començar anotant dos triples consecutius que va deixar una mica glaçats a l’equip igualadí, es van refer i van entrar al ritme de partit contestant també des de la línea exterior dels 6,25 m., d’aquesta manera es va acabar aquest quart amb una diferència ajustada de 23-20 per l’equip del Vendrell.

En el segon període els jugadors locals seguien manant en el marcador i tot el bon treball defensiu dels jugadors de R. Caballero res podien fer per què els jugadors mes determinants de l’equip local continuessin anotant, JJ. Miguel des de sota la cistella i A. Trillas des de la línea exterior, aquest darrer jugador és el que va inaugurar el marcador [Img #3049]amb dos triples consecutius i va fer el mateix però tancant el final del segon període i donant al seu equip la màxima diferència del partit a la mitja part de 53-42, després de fer un parcial en aquest quart de 30-22.

A la represa del partit el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” va seguir creient amb la seva defensa agressiva i pressionant per frenar el joc atacant dels jugadors locals, i tenir opcions per córrer ràpid a l’atac i tenir bones opcions de cara cistella. Així pujant el ritme del partit tenien més a guanyar els jugadors igualadins, doncs alguns jugadors del Vendrell començaven a donar símptomes de cansament, així que van retallar diferències, i amb un parcial de 18-26 pels de l’Anoia, va finalitzar el tercer període amb un resultat ajustat de 71-68 per l’equip local.

S’esperava un darrer període intens i vibrant, però si l’equip igualadí seguia amb la mateixa intensitat defensiva i amb el bon encert de cara a cistella i, jugant amb ritme però en paciència tenia moltes opcions d’endur-se el matx, així que al minut 5 el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” aconseguia posar-se per davant per primer cop en el partit. A partir d’aquest moment nomes hi havia un equip a la pista, l’ A.B. EL VENDRELL “A” havia desaparegut del partit, i amb un ritme de joc altíssim tant en defensa com en atac, els jugadors locals no podien respondre ni física ni tàcticament i, després de fer un quart període increïble, l’equip de R. Caballero va endossar un parcial final d’escàndol de 18-33, per acabar guanyant un partit que semblava escapar-se a la primera meitat del matx però que va acabar emportant-se un bon regal de Nadal 89-101.

El proper partit ja no serà fins passat les festes del Nadal, el diumenge 13 de gener de 2013 el PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A” torna a jugar a domicili, al camp del JAC SANTS a les 12.15 hores.

Àrbitres del partit: Fco. Ponce  com a principal i V.A. Casas com auxiliar.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a visitant, han estat:  M. SESÉ, J.M. HUERTAS, J. TORRES, C. FONS, M. ROCA. Per part de l’A.B. EL VENDRELL “A”que jugava com a local han estat: A. CRABTREE, A. CERETO, A. TRILAS, J.J. MIGUEL, G. CUSO.

Parcials de cada període: 1r 23-20, 2n 30-22 (53-42), 3r 18-26 (71-68) i 4t 18-33 (89-101).

Anotacions per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (), M. Sesé (19), J.M. Huertas (4), J. Torres (20) A. Roca (11), C. Fons (16), A. Gual (11), M. Roca (20), A. Fratila (), M. Custodi (), E. Tejero (), B. Martínez ().

Anotacions per part del A.B. EL VENDRELL “A”: J. Nieto (1), A. Crabtree (10), A. Cereto (10), M. Molina (5), A. Trillas (21), JJ. Miguel (25), G. Cuso (6), G. Cuscó (), M. Rovirosa (11).