Inici Bàsquet El seleccionador català de bàsquet Joan Albert Cuadrat parla a Òdena del...

El seleccionador català de bàsquet Joan Albert Cuadrat parla a Òdena del seu ‘llibre d’estil’

COMPARTIR

[Img #6862]El passat dia 1 de maig el poliesportiu “Mestre Vila Vell” va acollir a les seves instal•lacions el clínic «El creixement del joc col·lectiu d’infantil a sènior. Buscar i crear un llibre d’estil propi» a càrrec del seleccionador català de la categoria cadet masculí, en Joan Albert Cuadrat.

El clínic, que estava organitzat pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb l’Òdena Club de Bàsquet, i amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Òdena, va rebre una trentena d’assistents , que durant un parell d’hores, van poder escoltar consells tant en l’aspecte ofensiu com defensiu per crear una línia de treball en tots els equips d’un club.

Un total de 8 jugadors del club (2 jugadors de l’equip infantil, 5 de l’equip júnior i 1 de l’equip sots 21), van col•laborar a exemplificar, mitjançant exercicis pràctics sota la direcció d’en Joan Albert Quadrat, tot el contingut teòric.

Aquest clínic, juntament amb l’exposició de fotografies que encara es pot veure al mateix poliesportiu, i el sorteig d’una samarreta de la Bruixa d’Or Manresa, amb la signatura de tots els jugadors, engloben els actes amb motiu dels 25 anys des de que es va celebrar la primera activitat a Òdena relacionat amb l’esport del bàsquet.

Com a únic aspecte negatiu caldria mencionar els pocs tècnics anoiencs presents al clínic, quan entre els assistents n’hi havia entrenadors de la ciutat de Barcelona i de Torredembarra.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*