Inici Atletisme El segon cros escolar de La Pobla compta amb 220 participants

El segon cros escolar de La Pobla compta amb 220 participants

COMPARTIR

El segon Cros Escolar i Cursa Popular de la Pobla de Claramunt, que es va fer el diumenge 1 de març, va comptar amb una participació de 220 corredors. D’aquests més de 200 participants, 111 eren de l’escola poblatana Maria Borés i la resta, 109, d’altres centres educatius de la comarca de l’Anoia.

 

 

L’activitat la van organitzar l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Maria Borés, el centre, el Consell Esportiu de l’Anoia amb la col•laboració de l’Ajuntament i d’establiments i empreses locals. Les curses es van iniciar a les 11 del matí i al final es va fer el lliurament de trofeus i medalles, que va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch; el regidor d’Educació, Antoni Aloy; el regidor del PSC, Frederic Marí; la directora de l’escola Maria Borés, Marta Royo, i el president de l’AMPA del col•legi poblatà, Lluís Pérez.

 

 

Recorregut per les rodalies de l’escola Maria Borés

Hi havia vuit categories, des de P3 fins a cadet. El recorregut era pels carrers del voltant del col•legi i anava des dels 100 metres per als corredors de P3 fins als 1.650 metres per als cadets. A la Cursa Popular els participants van córrer 2.900 metres, amb un itinerari que els va permetre gaudir de diferents racons del municipi, com el camí del Vals o can Solà.

 

 

[Img #20751]Relació de campions

Els guanyadors des de la categoria cadet fins a prebenjamí van ser: cadet masculí, Ignasi Robert i Biel Rabell (Maria Borés); cadet femení, Ainoa Hidalgo (Maria Borés); infantil masculí, Miquel Robert (Maria Borés), Biel Urpina (Mestral) i Alejandro Moreno (Pere Vives); infantil femení, Carla Alemany (Maristes) i Maria Espín (Maria Borés); aleví masculí, Jan Bisbal (García Fossas), Juan Antonio Hidalgo (Maria Borés) i Soulayman Haouri (Gabriel Castellà); aleví femení, Farida El Kasmi (Gabriel Castellà), Ona Barron (Emili Vallès) i Martina Segura (Maristes); benjamí masculí, Joel Hernández (Gaudí), Jan Solà (García Fossas) i Oriol Alonso (Jesús Maria); benjamí femení, Carla Bisbal (García Fossas), Andrea Gil (Montclar) i Mar Moron (Montclar); prebenjamí masculí, Youssef Ayyad (Gabriel Castellà), Pol Rubio (Acadèmia Igualada) i Roger Quintana (Masquefa); prebenjamí femení, Laia Alonso (Acadèmia Igualada), Iona Lubián (Ateneu Igualadí) i Martina Solà (García Fossas).

 

 

Podis en les categories d’Educació Infantil

Des de P5 fins a P3 els tres primers classificats de cada categoria van ser: P5 masculí, Saad El Kasmi (Gabriel Castellà), Nil Molinero (Maria Borés); Oussama Bourkhissi (Gabriel Castellà); P5 femení, Nermin Hammich (Gabriel Castellà), Èlia Martínez (Òdena), Bruna Gumà (Emili Vallès); P4 masculí, Biel Matas (Herois del Bruc), Aleix López (Òdena) i Gerard Orobitg (Ramon Castelltort); P4 femení, Lucía Grau (Montclar), Berta Márquez (Acadèmia Igualada) i Edna Morera (Maristes); P3 masculí, Dídac Posadas (Maria Borés), Eneko Parcerisas (Maria Borés) i Oleguer Aloy (Ateneu), i P3 femení, Xènia Torres (Maria Borés), Patricia Pérez (Maria Borés) i Valeria Grau (Montclar).

 

 

Pel que fa a la cursa popular en la categoria masculina els guanyadors van ser: Carlos Cervera, Josep Pont i Daniel Rubio. I en la categoria femenina van ser: Núria Valls (Maria Borés), Roser Degracia (Acadèmia Igualada) i Imma Vázquez (Acadèmia Igualada).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*