Inici Llibres El secret del Gintònic

El secret del Gintònic

COMPARTIR

[Img #2601]Si t’agrada el gintònic aquest és el teu llibre. Tots o la gran majoria tenim molt clar quins son els elements necessaris per fer-lo amb més o menys encert. Però el que podem descobrir a les pàgines d’aquesta proposta és saber-ne molt més. Per exemple, com es va inventar, qui el va introduir-la Catalunya, quins són els millors locals per degustar-lo, les marques i les varietats. Gintònics literaris, cinematogràfics i cèlebres. A més de curiositats, anècdotes, rànquings , entrevistes i moltes més dades curioses que sorprendran fins i tot als més entesos. ‘El secret del Gintònic’ és publicat per Ara Llibres i disposa d’un total de 160 pàgines.

El seu autor és el popular radiofonista, Vador lladó, que actualment condueix tots els matins de dilluns a divendres el programa despertador de RAC 105, ‘Fricandor matiner’.  A més a més, el llibre compta amb l’aportació estrella en el pròleg del prestigiós cuiner, Ferran Adrià. En aquest pròleg, Adrià ens aconsella a l’hora de preparar un bo gintònic: «aconsello que trieu una ginebra i una tònica prèmium. La llimona com més verda millor. Estic convençut que el gintònic ha arrelat tant en el nostre país perquè es una beguda agradable, refrescant, baixa en sucre i no gaire carregada d’alcohol, perquè el gintònic és curt de ginebra».

‘El secret del gintònic’ ha estat un dels llibres destacats en vendes des de que es va posar a la venda, a principis d’estiu d’aquest 2012. Fruit d’aquest èxit li ha suposat haver estat guardonat amb el prestigiós premi ‘Gourmand World Wine Book Award 2012’, dins de la categoria ‘Coctails Book’. A més, gràcies a aquest guardó el llibre podrà aspirar al ‘Gourmand Best in the World’ que se celebrarà properament al Louvre de París.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*