Inici Futbol El Sant Maure prepara el seu 50è aniversari

El Sant Maure prepara el seu 50è aniversari

COMPARTIR

[Img #9042]La UE Sant Maure va començar el seu camí al gener de 1964. Per aquells temps es jugaven partits amistosos amb els equips de l’entorn, tot i no estar federats. La documentació d’afiliació a la Federació Catalana de Futbol, ??segons l’hemeroteca, data del dia 20 de febrer de 1966.
Per tant, el club va iniciar la seva activitat esportiva i social al gener de 1964, però va ser inscrit com a club federat al 20 de febrer 1966. Per tot això, els actes del cinquantenari s’haurien de  celebrar [Img #9043]el 2016.

Amb motiu d’organitzar uns actes d’acord amb la importància de complir cinquanta anys d’història es va portar a diverses persones properes al club, a realitzar una proposta a la Junta Directiva. La creació d’una comissió organitzadora dels actes del cinquantenari, on poguessin estar representades totes les àrees del club: Socis, Ex – Jugadors i Ex – [Img #9044]Directius.

La Comissió Organitzadora

En principi, la comissió la componen les següents persones:
Antonio García Álvarez. {President de l’Associació de Veterans} En representació de jugadors i ex – Jugadors del club.
Rubén Fernández Llansana. {Soci i Representant de la massa social del club}.
José Martínez López. {Ex – President i representant d’ex – Presidents i Directius}

Ells són els encarregats d’iniciar les reunions de treball de la comissió, les sessions de treball de la qual començaran en breu. La idea és que cadascun d’ells aglutinin les idees dels col·lectius als quals representen, proposant la incorporació puntual o permanent, al grup de treball, de qualsevol persona disposada a col·laborar en el projecte ja sigui amb el seu treball, o aportant idees per a la confecció d’un full de ruta que porti a la confecció d’un programa d’actes Commemoratius d’un esdeveniment tan rellevant en la història del club amb motiu dels primers cinquanta anys des de la seva fundació el 1966. S’intentaran organitzar actes Socials, Culturals i Esportius que mostrin el llarg camí recorregut des de la fundació del club fins a la data.

Per això, és necessària l’aportació de tots van viure intensament aquests cinquanta anys del nostre camí. Socis, Ex – Jugadors, Ex – Presidents i Ex-directius que amb la seva entrega i dedicació van fer possible que la Unió Esportiva Sant Mauro sigui un referent dins de les societats Culturals i Esportives de la nostra població i comarca.

[Img #9041]El passat 20 de juliol, en el marc de la Festa Major de Montbui, es va realitzar el primer dels actes per recopilar informació sobre el club: Documents, fotos etc. Va coordinar l’acte, el conegut periodista local Pere Peñas.

Unes 30 persones assistirien a un acte ple d’emotivitat, atès que en la primera taula de treball, es va comptar amb la presència del que fou, el 1966, fundador del club: el Sr Manolillo, acompanyat per diversos ex-directius de l’entitat.
Primer President. Eduardo Tené {Cuqui}.
Primer Delegat d’Equip. Alfonso Jordi.
Primer Directiu. Salvador Vázquez.

Van comentar diversitat d’anècdotes, en referència a la fundació de la UD. San Mauro, mentre els presents escoltaven amb atenció les seves explicacions.

Seguidament, arribaria el torn per a la segona taula de treball. En aquesta taula, prendrien part diversos ex – jugadors de les dècades dels anys 60 -70.
Entre els jugadors presents a l’acte.
Santi Cañas. {Pae}
José Acebedo. {Sevilla}
Lorenzo Perianes. {Chencho}
Ramonet.

Micròfon en mà, van anar relatant les experiències viscudes en els primers anys de vida del club, algun d’ells s’arribaria a emocionar recordant als companys de l’època.

A les files posteriors, vam poder observar l’alcalde, Teo Romero, que al costat del Regidor d’Esports, José Palacios, no es van voler perdre l’acte prestant molta atenció als comentaris de les persones intervinents.

Mentre discorria l’acte, i des del passadís central, el component de la comissió del cinquantenari, en representació de la massa social del club. Rubén, aniria registrant en àudio i vídeo, el transcórrer de tal emotiu acte. Imatges i sons, que quedessin arxivats a l’hemeroteca del club, per a les futures generacions que gestionin el mateix.

Segons han informat els components de la comissió del cinquantenari, aquests actes es podrien seguir realitzant més endavant, perquè cada un d’ells tingués el contingut d’una dècada, amb els protagonistes de cadascuna d’elles, que vulguin col·laborar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*