Inici Futbol El Sant Maure guanya per la mínima en un partit molt travat

El Sant Maure guanya per la mínima en un partit molt travat

El rival de torn, el CE. Ribes, es va presentar al municipal amb una plantilla considerablement millor que la que vam poder veure en la primera jornada: quatre jugadors incorporats en aquesta primera jornada de la segona volta, per intentar abandonar les posicions de descens, en què ara es troba l’equip del Garraf.

Els mauristes, segueixen tirant endavant els partits, amb certa dificultat, després de la ajustada derrota al camp de la Sort d’Òdena. És cert que durant una llarga temporada de 34 jornades, puguin haver moments en els quals, es pugui passar un petit sotrac.

Si important va ser ahir la victòria in extremis amb el gol d’Aitor Martínez, també és cert, que els resultats de la jornada van afavorir als grocs, el que es coneix, com la sort dels campions. Quan el líder està passant el sot, i els seus perseguidors més directes, no aconsegueixen sumar.

L’únic equip que aconseguiria els tres punts, va ser l’Òdena, que va golejar contundentment al
FC. Fàtima per 0-4. Però el Sitges, i UE. Les Roquetes {Segon classificat} van empatar a un gol mentre Suburense queia per 3-2 enfront de la Penya Jove, i el Vilafranca AT. es va veure sorprès pel CF. La Granada, que es va imposar al municipal de Vilafranca per 1-2.

UD. Sant Mauro {1} – CE. Ribes {0}
Àrbitre. José Pérez Humanes {Regular}

UD. Sant Mauro: David García. – Cristian Castaño. – Pere Calvo. – Enric García. – Mili Andreu. – Xavi Nieto. – Oscar Simón. – Carlos Marimón. – Sergio Torres. – Jesús Milà.
També. – Manu López. – Carlos Martínez. – Jonathan Reches. – Aitor Martínez. – Carlos Sosa.
Carlos Manzano. – Alex Llanas.

Canvis: Mnt.64 Entra Aitor Martínez, per Mili Andreu. Mnt.76 Alex Llanas substitueix Oscar Simón.

Gols: 1-0. Mnt.89 Aitor Martínez.

Propera Jornada

Dissabte a la tarda, desplaçament al difícil camp de la UE. Les Roquetes, el segon classificat.
En el partit d’anada, els mauristes, es van imposar amb un ajustat 2-1. En la meva crònica, ja feia referència al joc desplegat pels del Garraf. Sent la UE, les Roquetes, un equip que em va deixar una grata impressió pel futbol desplegat al municipal de Montbui.

El Juvenil del Sant maure goleja a domicili després d’una primera volta espectacular

Campionat de Primera Divisió Juvenil. Grup 1
SANT FELIUENC CF 1 – UD. SANT MAURO 4

En una tarda nit sota l’amenaça de pluja, els nois d’Edu Berrocal van donar un nou recital de futbol, ??per imposar-se a domicili, en el difícil camp del Sant Feliuenc, per un contundent un a quatre.

La jove promesa maurista. Joan Carrera, seria l’encarregat d’obrir la llauna, al minut 8 de partit, perquè només deu minuts després minut 18, Carles Arredondo anotés el zero dos i deixés el partit perfectament encarrilat al descans.
Arribant a les acaballes del partit i en els últims cinc minuts, es marcarien tres nous punts.
Al minut 85 marcaria de nou Joan Carrera. Els locals, escurçarien distàncies amb el 1-3, en
El minut 89 sent David Borrella, l’autor del 1-4, quan les agulles del rellotge, arribaven al minut 90.

Gran primera volta dels mauristes, en una competició comandada pel Marianao Poblet amb 37 punts. La segona plaça és per al juvenil del CF. Igualada, entrenat per l’amic Sergi Tort, amb 31 punts, mentre que els grocs ocupen la tercera plaça amb 31 punts.

Així doncs, temporada espectacular de blaus i grocs, que segueixen en la dura pugna per la
supremacia comarcal a la categoria.

La propera jornada, visitarà el municipal de Montbui el CF. Sant Andreu de la Barca, quart classificat amb 22 punts. La gran distància entre el tercer -Sant Maure- i el quart -CF. Sant Andreu de la Barca- es xifra ja en nou punts. Per tant, es pot endevinar que la lliga ja podria ser només, cosa de tres equips. Tanmateix, el partit de dissabte al municipal suposa per si mateix una emocionant trobada.