Inici Futbol El San Mauro s’imposa al Sant Joan Despí

El San Mauro s’imposa al Sant Joan Despí

[Img #20222]Tarda gèlida la que es presentava a Montbui, amb un clima de molt fred i un aire gelat. Els locals que durant tot el partit van ser controladors del joc, van respondre molt bé a la dinàmica de resultats negatius que portava l’equip. A la primera part, el bon joc, la intensitat defensiva i la claretat de idees dels mauristes van anul·lar a un San Joan Despí. que no s’apropava a l’area maurista i no creava ocasions de gol. Al minut 30, arribava el primer gol del partit, obra de Bernat Benito, sens dubte el millor jugador del partit, que demostrant una excel·lent predisposició en anticipació i visió de joc, rematava de forma impecable una pilota centrada des de l’atac esquerre de l’equip local, enivant la pilota al fons de la xarxa. Aitor, al minut 40 i ja practicament sentenciant el partit, finalitzava una jugada individual que deixaria el marcador en un 2-0.

A la represa, els visitants, van tenir un xic mes el control de la pilota en la represa, als primers minuts. Disposaven de possesions mes llargues, i alguna arribada timida a la porteria defensada per Yannick. Uns grocs, que van demostrat tot i les ultimes ensopegades, que estan en un bon moment emocional i esportiu. Donades les circumstàncies i els resultats dels equips la zona alta, el resultat d’aquesta jornada fa que els homes de Berrocal, retallin distancies amb la zona privilegiada de la lliga. Així doncs, al minut 79, Pedro Calvo, en una centrada mil·limètrica de David Escribano, en una rematada de cap finalitzava i deixava mort el partit amb el 3-0. La nota negativa del partit, va estar l’expulsió de Jose Navarro, després de caure en provocacions rivals i perdre els papers. En resum, 3 punts importants i aconseguits amb solvència i claredat, deixen un San Mauro reforçat de cara a les següents jornades.

El pròxim partit de la Unión Depotiva San Mauro, enfronarà amb el CF Begues, equip que lluita per sortir de la zona de descens, i que serà un òs dur per als mauristes que volen retallar punts amb la zona capdavantera de la taula.