Inici Futbol El San Mauro doblega l’Unificación Bellvitge i facilita l’ascens del Suburenc (3-0)

Aquest cap de setmana va fer el el servei d’honor en Federico Palomino, ja que després de 16 anys al servei del club es jubila. Desde la Unión Deportiva San Mauro «li volem agraïr tots aquests anys al peu del canó i volem que porti sempre el seu club al cor, ja que nosaltres farem aixó amb ell, el primer equip et dedica aquesta victòria».

[Img #22598]Després de l’homenatge i ja amb tots dos equips al camp, el San Mauro disputaria el seu últim partit de la temporada com a local davant la Unificació Bellvitge, en el que seria una partit clar i dominat totalment pels locals que fins a la segona part no van obrir la llauna i sentenciar a uns jugadors visitants que no mostrarien en cap moment oposició i no tindrien opcions de crear perill.

La primera part seria monòtona amb possesions llargues dels grocs que els visitants es limitaven a observar i veure el joc dels locals, sense intenció de pressionar i ser un equip perillos i intens. Gabri obriria el marcador quan quedant-se sol davant el porter definiria amb molta classe picant la pilota per sobre i enviant el que seria el 1-0 dins la porteria de la Unificació. Simon, tot just seguit del gol de Gabri, bastant similar al primer amb una vaselina molt pulida sentenciava practicament en 5 minuts les poques opcions que tenien els visitants de poder refer-se. Quan semblava que els visitants ens podien arribar a marcar en qualsevol moment i a les acaballes del matx, va arribar el gran gol que per segona vegada repetiria Simon, que més enllà de tres quarts de camp endosaria un tir bombejat imparable i que ja si, sentenciaria als de l’Hospitalet.

El triomf del San Mauro, combinat amb el del Suburenc, ha propiciat que els sitgetans pugin matemàticament a Primera Catalana com a campions.

Aquest diumenge dia 31 a les 12h del migdia els grocs es desplacen a casa del Sant Andreu de la Barca. Últim partit de la temporada, així que, allà us esperem a tots per acomiadar-nos d’aquesta temporada amb els tres punts a la butxaca.