Inici Futbol El San Mauro derrota l’Igualada en un derbi amistós

El San Mauro derrota l’Igualada en un derbi amistós

[Img #31807]El San Mauro ha continuat la celebració dels seus 50 anys amb un clàssic comarcal que ha omplert les grades de l’estadi municipal. Quan portem 11 Minuts de partit, el marcador registra un clar 2-0 favorable als mauristes. 1-0. Mnt. 9 Carlos Simón. Bat a Felipe Orozco amb una gran vaselina. 2-0 Mnt. 11. Carlos Simón de nou. En aquesta ocasió, recupera la bola a la defensa Igualadina, i marca per sota, sobre la sortida del meta visitant.

Descans al municipal de Montbui i segueix el 2 a 0 amb arbitratge d’un Col·legiat de Manresa. Mnt. 48. Quan portava només dos minuts sobre el terreny de joc, es lesiona el Cenral, Carlos Martínez. Sent substituït per Aribau, 3-0. Mnt. 62 Gol de Pedro Calvo. Veu al porter Felipe Orozco, avançat, i des d’uns 40 metres deixa anar un xut que porta el tercer al lluminós, per als grocs. 4-0. Mnt. 67. Baraldés en pròpia porta. 4-1. Mnt. 75. Gol de Gil, en transformar un Lliure directe a la frontal de l’àrea maurista.
5-1. Mnt.87 Gol de Bilal, sorteja a Baraldés, i també a Orozco per acabar marcant el definitiu.