Inici Cinema El rodatge de ‘The Gunman’ aterra a Vilanova del Camí

El rodatge de ‘The Gunman’ aterra a Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #8932]El rodatge cinematogràfic de “The Gunman” s’ha fet més palès aquest dimecres a diferents localitzacions de Vilanova del Camí. Al polígon Pla de Rigat el carrer Metal•lúrgia està tallat al pas dels vehicles amb una tanca que, si més no, explica en part els motius: “Espai reservat per filmacions, perdoneu les molèsties”. Un bon nombre de camions i altres vehicles ocupen un tram del carrer i els serveis de seguretat controlen els accessos d’un terreny on es filmarà una de les escenes del film que protagonitza Sean Penn i on participa també Javier Bardem. De lluny, una estructura de fusta i un camió de bombers són els dos elements que criden més l’atenció a mirades curioses; hem de pensar que hi haurà algun incendi? En qualsevol cas, sembla tot molt controlat.

La productora catalana Nostromo Pictures, encarregada del rodatge de la pel•lícula en terres catalanes s’ha preocupat de demanar els permisos municipals per dur a terme els treballs, que en principi comencen i acaben aquest dimecres. Segons informa Ràdio Nova hi ha fins a tres localitzacions previstes al terme municipal.

Les fletxes amb les indicacions del rodatge són també evidents a diferents carrers vilanovins als ulls que han seguit l’anunci d’aquest treball cinematogràfic: TG -inicials de The Gunman- i BC -potser de Barcelona? Els  interrogants i el secret envolten el rodatge que malgrat intentar portar-se a terme amb discreció no pot passar totalment desapercebut.

Un cavall al parc fluvial seguint les instruccions d’un càmera i més vehicles de la productora a prop d’Ecovilanova, on també s’ha restringit el pas. Tot fa pensar que aquest dimecres Vilanova del Camí s’ha convertit en plató de cinema.

The Gunman’, un thriller d’acció s’estrenarà el 2014 als Estats Units. Sean Penn interpreta un assassí professional que decideix retirar-se i començar una nova vida. El seu desig, però, xocarà amb els de l’organització per a la qual ha treballat. El paper de Javier Bardem encara no ha transcendit.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*