Inici Cinema El Rewind Horror Festival compatrà amb 141 curtmetratges participants

El Rewind Horror Festival compatrà amb 141 curtmetratges participants

COMPARTIR

[Img #32394]La marató de cinema de terror que Vilanova del Camí va estrenar la tardor de l’any passat canvia de format enguany i s’integra en el marc del Rewind Festival, el certamen de de curtmetratges que pertany al Catalunya Film Festivals i que al març de 2017 celebrarà la seva tercera edició.

 

La cita, que va començar com un homenatge a les 12 hores de terror que es feien al desaparegut Rovy Cinema, ha adoptat també el format de concurs i s’anomenarà Rewind Horror Festival. Les inscripcions per al certamen es van obrir el passat 1 de maig i es van tancar el 15 de setembre amb 141 curtmetratges de diferents nacionalitats.

 

El Rewind Horror Festival es clourà el 26 de novembre. A les 8 del vespre es projectaran els curtmetratges que competeixen a la Secció Oficial i, en acabar, es farà la cerimònia de lliurament de premis amb la presència de directors i protagonistes. La Secció Oficial està formada per 14 curtmetratges de França, Alemanya, Perú, Polònia i Espanya. Els curts seleccionats són el francès “Vardoger”, el polonès “Semper fidelis”, e l p e r u à “Leyendas urbanas”, la coproducció alemanya i espanyola “Save” i els espanyols “El abuelo”, “La trampa”, “Gentlemen”, “Sara”, “Behind”, “Down to the wire”, “Estela”, “El moroso cataléptico”, “Múltiplos de 3” i “La Ilusión de un Ayer”.

 

Els premis que es lliuraran són al millor curtmetratge de la Secció Oficial, dotat amb 100 euros; al millor curtmetratge Gore o extrem, amb un valor de 50 euros; i una menció especial de l’organització al curtmetratge més innovador, original o sorprenent, dotat amb 50 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*