Inici Cinema El Rewind ha estat acceptat com a membre del Catalunya Film Festivals

El Rewind ha estat acceptat com a membre del Catalunya Film Festivals

COMPARTIR

[Img #31469]El Rewind Festival ja és membre del Catalunya Film Festival. El Festival de curtmetratges de Vilanova del Camí va sol·licitar ara fa uns mesos la seva incorporació a la marca  creada per la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya, que agrupa alguns dels festivals i mostres de cinema més potents del país. La voluntat de la CFF és professionalitzar encara més, els seus 25 festivals membres.

 

Javier Pérez-Vico i Raül Bocache, de +QCine, l’entitat que organitza el Rewind Festival han rebut la notícia amb molta satisfacció. “És una marca de qualitat, tant gràfica com comunicacional. Representa el model de festival que volem, amb una programació rigorosa, una organització professional i una vocació de difusió nacional i internacional” han explicat.

 

Pertànyer al Catalunya Film Festivals “és sinònim de qualitat” asseguren Pérez-Vico i Bocache. “Els festivals membres es regeixen per un Codi Deontològic de bones pràctiques i de professionalitat tant amb els creadors com amb el públic”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*