Inici Motor El Ral·li Ciutat d’Igualada omple d’emoció les carreteres de l’Anoia

El Ral·li Ciutat d’Igualada omple d’emoció les carreteres de l’Anoia

COMPARTIR

[Img #6889]Les carreteres anoienques van acollir dissabte la quinzena edició del Ral•li Ciutat d’Igualada, tercera prova puntuable del Campionat de Catalunya.

Després de recuperar amb èxit la prova l’any passat, el Moto Club Igualada ha renovat la cita amb nous trams i un recorregut més llarg. Aquestes modificacions li van valer la consideració de coeficient 8, el rang més alt en el calendari de l’especialitat.

[Img #6890]Dissabte al matí es va fer a la Rambla Sant Isidre d’Igualada la sortida dels 64 participants cap a les zones cronometrades del matí: Carme-Orpí –de prop de 7 quilòmetres-, Querol -14 quilòmetres- i Serra d’Ancosa, amb poc més de 9 quilòmetres de recorregut.

El barceloní Jordi Gaig, amb un Porsche, es va imposar als trams matinals, seguit de Josep Maria Membrado –amb un Mitsubishi [Img #6893]Lancer- i David Sayós, amb un Mitsubishi Colt.

Als trams de la tarda, Rubió -8,88 quilòmetres- i Rauric-Conesa –amb 14,8-, es va consolidar el mateix podi. La categoria Open, disputada exclusivament al matí, va ser per Jordi Galofré, amb un Citroën AX.

Centenars d’afeccionats al motor [Img #6891]van omplir al llarg del dia els racons –i sobretot les corbes- de les carreteres anoienques per gaudir a primera fila de l’espectacle del Ral•li Ciutat d’Igualada. Entre les incidències, Óscar Flores i Marta Ylla (Escuderia Penedès) van sortir de la carretera al tram de Rubió i, malgrat l’intent d’ajuda dels espectadors, va haver de ser una grua la que retirés el cotxe del voral un cop acaba la cursa en aquest tram. Una sort similar a la de Gerard Fontaner i el seu Peugeot 106.

Al matí, desenes d’espectadors van presenciar a la Rambla d’Igualada la sortida dels participants i durant tot el dia el parc tancat de l’Avinguda Catalunya va atraure la curiositat dels afeccionats al motor.
[Img #6892]
Podeu gaudir de l’emoció del Ral·li Ciutat d’Igualada amb el vídeo cedit per Jaume Soler i que recull alguns dels trams més espectaculars de la prova, així com l’accident de Fontaner.

[swf object]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*