Inici Hoquei El primer equip de l’Igualada Hoquei Línia, l’únic que va vendre car...

El primer equip de l’Igualada Hoquei Línia, l’únic que va vendre car els tres punts en disputa

COMPARTIR

[Img #3084]Pre-Benjamins
Igualada H.L.    0    Vs  C.H.L. Jujol  5

Porter: Unai Gràcia.
Jugadors de camp: Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Martí Roig, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

La jornada va iniciar-se amb els prebenjamins que van estar lluitadors, però van oferir massa avantatges al Jujol. Els igualadins que sovint pujaven massa jugadors a l’atac, es trobaven lents en baixar a defensar i en el contraatac el jujol jugava les seves cartes, aconseguint superioritat i xuts que van anar entrant a porteria, l’actitud dels igualadins va ser molt bona, però no com per superar la bona acció del porter visitant.
S’ha de continuar treballant, que fusta hi ha i bona.


Benjamins
Igualada H.L.   1    Vs   C.H.L. Jujol   6

Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Laia Mercadé, Àlex Sánchez i Biel Segura.

Els benjamins han fet un bon partit amb el Jujol, han lluitat molt i amb fet jugades de molt mèrit, els jugadors benjamins que han estat recolzats per un bon nombre de jugadors prebenjamins han jugat de més a menys, ja que a mesura que passaven els minuts es va anar notant el cansament acumulat. Però tot i això el joc ha estat molt bonic amb moltes ocasions de gol, que el bon porter visitant ha anant desfent, al final un resultat que no fa honor al esforç dels jugadors igualadins.

Alevins
Igualada H.L.  1   Vs  Escolàpis de Sarria  4

Porter: Sergio Pérez i Martí Sabaté.
Jugadors de camp: Alba Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté, Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Els alevins avui han jugat a impulsos, ara anem una mica, ara sembla que no anem. Tot i avançar-se en el marcador, els igualadins no van acabar de donar la sensació que podien emportar-se el partit, molt igualat en els primers minuts amb bones opcions dels dos equips, que acaba amb el gol igualadí, que després no va tenir una continuació.

El joc no va ser massa fluid sobre tot en atac on van estar una mica espesos i sense gaires idees clares, davant teníem els escolapis que van estar organitzats i van saber trobar la porteria igualadina, que finalitza la primera part amb una igualada a 1.

La segona part va ser una mica més de lo mateix, els igualadins sense idees clares, els escolapis jugaven amb una bona defensa i un porter encertat, sortint des-de la defensa oferien perillosos contraatacs i el porter igualadí es va veure superat en la segona part en tres ocasions, els canvis fets en els darrers minuts van donar una mica més de ritme a l’equip, però va ser massa tard i no es va aconseguir superar la barrera visitant. Cal seguir treballant, ja que a estones es va veure un bon joc, però necessitem la continuació, ser més constants  i oferir més perill a la porteria contraria.

Sèniors
Igualada H.L.  4  Vs  C.H.L. Jujol   5  

Porter: Pol Valls i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David lópez, Edgar Mudarra, Albert Muntadas, Hector Rodríguez i Marc Valls.

Bon partit el disputat a les comes en horari inusual de migdia, es van veure dos equips amb dues formes de veure el partit però amb l’ambició per guanyar i emportar-se els tres punts en joc.

Els igualadins sortien amb la pressió de jugar a casa i necessitar els punts, ja que darrerament no s’han aconseguit i el seu joc a vegades es dubitatiu, dona la sensació que no remem coordinats.

Els igualadins van sortir amb ganes, amb ordres de defensar a mort i sortir des d’aquesta defensa, això es va aconseguir en un principi i un xut des de tres quarts de pista va esmicolar l’Igualada i ens va fer repensar, aquest gol ens dol i abans d’adonar-nos de la cuisor, ens arriba un altre de jugada vint segons després… que esta passant! davant tenim un equip com nosaltres, del nostre nivell esportiu i no estem be, la raó principal es que no estem arribant amb claredat a porteria i estem xutant quan arribem al cos del porter i així no es pot marcar, les reflexions es fan a la banqueta però no acabem de posar-les en joc, quan de nou a sis minuts del final de la primera part un nou xut, ens deixa a tres gols per darrera del Jujol.

Ara si reaccionem i en Xavi finalitza la jugada de Samu amb una passada magistral d’un costat a l’altre de l’àrea, i en l’acció el porter es descol•loca i en Xavi aprofita per marcar el primer gol, 1-3.

Aquest gol ha fet que els igualadins entrin en el partit de ple i busquen encara amb més insistència la porteria adversària, el joc es torna una mica més ràpid i efectiu, amb més pressió sobre els adversaris i creant més ocasions de gol, dins d’aquesta dinàmica i a un minut del final es en Nil qui busca en jugada i des de darrera de porteria creua i fa una passada enverinada pel porter que en Samu atent a l’altre costat de la porteria li dona amb tot el cor, cap, amb totes les ganes que emportava i redueix encara en un gol la diferència 2-3 amb que finalitza la primera part.

A la represa amb les ordres clares de jugar en equip, de donar-se als companys, de buscar porteria i buscar la millor opció de joc, sortim a la pista i com sovint ens passa, sortim una mica laxos de l’aturada el Jujol aprofita per endossar-nos un altre gol que ens fa despertar de cop 2-4, de nou entrem en la dinàmica que interessa al Jujol, de joc imprecís de joc lent i nosaltres que quan arribem a porteria no finalitzem, una, dos, tres jugades que sols mancava empènyer el disc cap a dins de la porteria i res, que no ho fem, estem jugant be però no acabem de finalitzar.

El joc continua i el Nil molt actiu aconsegueix un puck i es planta davant de porteria i ara si, dribla al porter i aconsegueix superar-lo, es el 3-4, ens apropem al Jujol i ells senten la nostra pressió, però els minuts no corren, volen i quan millor juguem de nou arriba el gol de Jujol, i ara en jugada de contraatac del Jujol, es el 3-5 i queda molt poc temps, tres minuts i traiem el porter i posem un altre jugador, la pressió es molt gran per al Jujol que es veu superat pels igualadins i aconseguim el 4-5, estem dins del darrer minut, disposem d’una nova oportunitat, però, no aconseguim finalitzat-la i ens quedem amb la sensació d’haver deixat escapar una molt bona ocasió de puntuar, cal que el joc ha millorat molt en aquesta segona part, ens ha mancat finalitzar aquestes tres o quatre ocasions que donaria un resultat diferent al marcador.

Amb aquest partit el conjunt igualadí s’acomiada de l’any i posa totes les seves expectatives en el any nou, que ha de ser esperançador en resultats i consecució de fites esportives.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*